José Claramunt ja presumix d'una imatge immaculada, com el primer dia

José Claramunt ja presumix d'una imatge immaculada, com el primer dia

Durant la primera setmana de desembre, l'equip de manteniment de la Brigada municipal d'obres i serveis s'ha emprat a fons amb l'estàtua i la font de José Claramunt, situades a la porta del camp municipal de futbol que porta el seu nom.

 

D'alguna forma, Vicente i José Manuel són els encarregats que Puçol tinga una bona imatge. Però el seu no és la publicitat, ni el màrqueting, ni les relacions públiques. El seu treball es desenvolupa al peu del canó, procurant que cada peça del mobiliari urbà torne a lluir com el dia que es va inaugurar.

Vicente i José Manuel formen un equip estable dins del personal de la Brigada municipal. La seua missió se centra fonamentalment a revisar cada instal·lació, netejar-la a fons i deixar-la nova, com el primer dia.

Fonts, parcs, jardins, senyals de trànsit, passos de zebra i qualsevol monument de la població ja han passat per les seues mans... i continuaràn fent-ho en els pròxims anys.

"Quan hi ha plaques de trànsit defectuoses o cal pintar passos de zebra, s'ocupen primer d'això, perquè el trànsit és allò prioritari", assenyala Manuel Reyes, l'encarregat de la brigada. "La resta del temps l'invertixen a deixar com a noves cada una de les instal·lacions que tenim en la població".

Durant la primera setmana de desembre s'han encabotat a tornar-li a José Claramunt, el mític futbolista del València CF i de la Selecció espanyola, el seu millor aspecte, d'ací que s'hagen emprat a fons en la neteja de la font, la reparació de l'enllumenat i xicotets retocs a l'estàtua situada en l'entrada del camp de futbol.

Així, cada cap de setmana, els centenars de futbolistes de totes les edats que desfilen pel camp municipal José Claramunt podran comprovar que el seu prestigi i la seua imatge continuen intactes.

 

09 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  

Altres