Obres de rehabilitació en el polígon industrial Camp Anníbal

El polígon Camp Anníbal és el més gran de Puçol, ja ha complit 30 anys i des de la seua posada en marxa no havia rebut millores significatives. En 2018, amb la subvenció bianual de l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), es van plantejar tres actuacions: en 2018, millora dels col·lectors amb la subvenció de 205.000; i en 2019, enllumenat i asfaltat amb els 355.000 euros de l'institut.

En l'exercici 2018 es van escometre les obres de rehabilitació dels col·lectors d'aigües pluvials i residuals del polígon industrial, fruit del treball conjunt d'Aguas de Valencia i l'Ajuntament de Puçol, amb l'objectiu millorar els serveis d'un polígon en el qual no s'havien realitzat actuacions de manteniment i millora en aqueixes tres dècades.

L'obra va ser duta a terme per InsituformTechnologies Ibèrica, per un import de 164.600 euros.

En 2019 s'han dut a terme dues actuacions: reasfaltat del polígon i millora de l'enllumenat, substituint les antigues lluminàries per led per a una major eficiència energètica.

De l'asfaltat s'ha ocupat Aglomerados Los Serranos, per un import de 130.500 euros. Per part seua, Eiffage Energia s'ha encarregat de l'enllumenat, per 72.400 euros.

Totes dues actuacions, subvencionades per l'IVACE, van finalitzar el mes de novembre.

La regidora d'Urbanisme, Elena Camarero recorda que «estem parlant d'obres de gran envergadura que no haurien sigut possibles sense la subvenció d'un organisme com l'IVACE. L'Ajuntament no pot escometre amb els seus fons propis unes millores d'este cost, però eren necessàries perquè el polígon requeria actuacions immediates».

Informen: Irene Mollá i Sabín | Fotos: Sergio Maestro

028-asfaltado-campo-anibal-2

14 Gener 2020
FaceBook  Twitter  

Altres