Iberdrola finalitza este mes les obres de l'avinguda València

Durant la setmana del 14 al 18 d'octubre finalitzaran les actuacions de canvi de cables en l'avinguda València. Per a reduir al mínim les molèsties al trànsit, no s'està tallant el pas de vehicles sinó que s'està alternant la circulació de cotxes en tots dos sentits. L'objectiu és finalitzar tota la instal·lació oculta com a més tard el divendres 18, perquè el dilluns 28 està previst el nou asfaltat de l'avinguda, per a retornar-li l'aspecte original que tenia abans de les obres.

A l'estiu, Iberdrola va realitzar una primera actuació en l'avinguda València, que consistia a renovar el cablejat subterrani de mitjana tensió entre diferents centres de transformació del nucli urbà, la qual cosa va afectar els carrers Santa Teresa, Font de Mora, Sant Isidre, Nord i avinguda València.

Però l'obra no es va poder acabar al setembre per diferents motius, entre ells l'existència de diferents actes de les festes patronals i el bou de l'avinguda, que devien necessàriament utilitzar l'avinguda València.

«Finalitzat el Bou de l’Avinguda dissabte passat, 12 d'octubre, esta setmana s'han représ les obres per a deixar finalitzada la instal·lació de cables subterranis entre els diferents centres de transformació», explica la regidora d'Urbanisme, Elena Camarero. «I este mateix mes, concretament el dilluns 28, s'iniciarà el reasfaltat de l'avinguda València per a retornar-li l'aspecte inicial, tipus llamborda, que tenia abans de l'inici de les obres».

Atés que ja estem en època escolar, s'està minimitzant en la mesura que siga possible els problemes en el trànsit rodat, per la qual cosa en esta ocasió no es talla l'avinguda en cap dels dos sentits de circulació, sinó que s'utilitza l'alternança de vehicles per a permetre el trànsit en tot moment.

Paral·lelament, també s'estan finalitzant els detalls pendents de la mateixa obra en l'avinguda Font de Mora, encara que en este cas els trams afectats corresponen només a places d'aparcament, per la qual cosa els vehicles continuen circulant amb normalitat.

Informa i fotos: Sabín

fotos face 2

602-obras-avenida-valencia-3

 

17 Octubre 2019
FaceBook  Twitter  

Altres