Obres en les rampes del pont d'Ildefonso Fierro, entre altres carrers, per a millorar l'accessibilitat

L'accés als carrers de Puçol millorarà durant les pròximes setmanes, ja que s’instal·laran rebaixes amb pendents adequats per a ajustar-se a les normes d'accessibilitat. La col·locació de rampes en el pont del carrer Ildefonso Fierro, sobre el barranc, és una reivindicació històrica dels veïns que s'efectuarà, a més d’altres actuacions. Les obres, que s'inicien en eixe punt, comencen el dijous 17 de maig i s'acabaran d'executar en el termini màxim d'un mes i mig.

Les millores d'accessibilitat en les voreres existents tenen com a objectiu recondicionar els punts de la població que tenen accessos amb altures o pendents que no faciliten l'ús a persones amb mobilitat reduïda o a usuaris de la via pública en general.

Per a solucionar este problema, es durà a terme la pavimentació de diverses voreres, la construcció de rebaixes amb pendents adequats per a ajustar-se a les normes d'accessibilitat i la senyalització viària vertical i horitzontal.

La qualitat dels materials serà l'adequada per a connectar amb les infraestructures existents i complir la normativa d'aplicació. Els punts d'actuació se situaran en els carrers d'Ildefonso Fierro, Font de Mora, Picaio, Mallaeta, Bancalets, Argentina, Xile amb Bancalets i Bancalets amb l'avinguda Alfinach. Aquesta última avinguda i el col·legi Jaume I són altres emplaçaments on s'actuarà.

«Les rampes en el pont d'Ildefonso Fierro són una reivindicació històrica dels veïns», recorda Ana Gómez, regidora d'Urbanisme. Respecte a aquest punt, l'edil afegix que «seran suaus, perquè no es note l'elevació. Més endavant es durà a terme l'asfaltat del carrer».

L'empresa Àrea 100 SL s'encarrega dels treballs de condicionament, d'un import de 17.700 euros, que tenen un termini màxim d'execució d'un mes i mig.

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Sergio Maestro

329-rampas-ildefonso-2

15 Maig 2018
FaceBook  Twitter  

Altres