Millores en els passos de zebra i les voreres de les urbanitzacions

Al gener s'ha dut a terme l'eliminació dels passos de zebra de les urbanitzacions Alfinach i Els Monestirs que no complien la normativa actual, i s’ha afegit la nova senyalització horitzontal i vertical, com ja es va fer fa uns mesos en el nucli urbà. El cost total ha sigut de 51.000 euros, subvencionats per la Diputació de València.

«L'obra ha sigut realitzada per Pavasal i ha constat de tres fases: pavimentació de la calçada, rebaixos en les voreres i senyalització, tant horitzontal com vertical» assenyala, Ana Gómez, regidora d'Urbanisme. «Forma part del pla municipal per a ajustar tots els passos de zebra a la normativa vigent; un pla que ja es va aplicar en 2016 i 2017 als passos existents en la platja i el nucli urbà, i ara l’hem finalitzat amb les urbanitzacions».

En el cas de la calçada, s'han eliminat els antics passos elevats i els guals, i s’han substituït per uns altres a peu pla o amb una elevació del tipus cua d'ase, que s'ajusta a la normativa vigent.

Les voreres s'han rebaixat en els punts de connexió amb els passos de zebra per a complir amb les normes d'accessibilitat.

Finalment, s'ha pintat novament la senyalització horitzontal i s'han instal·lat nous senyals verticals quan ha sigut necessari.

Els passos modificats estan situats en tres avingudes de les urbanitzacions Alfinach i Los Monasterios, concretament Rector Emilio Bayarri, Camp de Morvedre i Josep Alfonso.

Els treballs han sigut realitzat per l'empresa Pavasal entre el 10 i el 25 de gener, amb un cost total de 51.000 euros, a càrrec del Pla Provincial d'Obres i Serveis (PPOS) de la Diputació de València.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

065-pasos-urbanizaciones-3 

30 Gener 2018
FaceBook  Twitter  

Altres