Al febrer, els veïns prenen la paraula sobre el nucli antic de Puçol

Després de les reunions mantingudes al desembre amb polítics i tècnics municipals, El Fabricante de Espheras ha dissenyat per a febrer cinc activitats en què els veïns prenen la paraula per a explicar com els agradaria que fóra el nucli antic de Puçol: dos enquestes en Internet, una taula de participació, una enquesta en el carrer i la valoració final dels resultats, que seran presentats en un acte públic a finals de març.

Yasmina Juan i Fernando Navarro són els tècnics d'El Fabricante de Espheras que estan coordinant els treballs per a conéixer com volem entre tots que siga el futur nucli antic de Puçol.

Al llarg de quatre mesos treballaran en l’actualització i millora del PRICAP (Pla de Rehabilitació Integral del Nucli Antic de Puçol),dissenyat inicialment en 2003. Entre les millores, s'inclou la participació dels veïns, no sols per a conéixer les propostes que es barallen, sinó també per a aportar noves idees amb què potenciar el nucli antic.

Esta participació veïnal es concentra en el mes de febrer amb cinc propostes complementàries.

L'1 de febrer comença la primera enquesta on linesobre el nucli antic. Durant una setmana els veïns podran opinar sobre el diagnòstic actual del PRICAP. Per a fer-ho simplement han d'entrar en la web del projecte: http://pricap.particip.es/.

El 9 de febrer se celebra la taula de participació ciutadana, a les 19 hores, en el Sindicat Agrícola. Estan convidats a assistir tots els veïns que desitgen expressar les seues propostes sobre esta zona del poble.

El 10 de febrer, diversos tècnics recorreran el nucli antic realitzant una enquesta a peu de carrer per a conéixer l'opinió dels veïns que no tenen tan fàcil l'accés a Internet.

A partir del 15 de febrer, la segona enquesta on line sobre el projecte. Una setmana per a opinar sobre diferents aspectes arreplegats en el pla. En la mateixa pàgina web: http://pricap.particip.es/.

A final de febrer, presentació dels resultats en l'Ajuntament, en una reunió amb els polítics locals per a conéixer un primer avanç d’este nou PRICAP.

Finalment, després de Falles, un acte obert al públic servirà per a presentar les conclusions finals del pla de rehabilitació davant de tots els veïns.

«Encara que el PRICAP anterior era un bon pla, era necessària una actualització, perquè han passat quinze anys des del seu disseny original», apunta la regidor d'Urbanisme, Ana Gómez. «La clau d'este nou pla de rehabilitació és que tot el veïnat tindrà veu; la intenció de l'estudi és arreplegar percepcions, problemàtiques i propostes dels habitants, que són els que millor coneixen les necessitats i la realitat del lloc on viuen».

Informa i fotos: Sabín

062-fabricante-espheras-y-concejal-1

29 Gener 2018
FaceBook  Twitter  

Altres