Conclosos els nous aparcaments de l'avinguda del Grau Vell i de l'Espai Jove

Finançats per la Diputació de València, els dos solars del municipi de Puçol que requerien un condicionament immediat són ja dos aparcaments perfectament habilitats per a l'estacionament: U, en la zona nord de la platja (que també s'utilitzarà com a mercat els dijous d'estiu), i l'altre, junt a l'Espai Jove. Les obres, realitzades per l'empresa Los Serranos, s'han conclòs en el termini d'execució de dos mesos i amb un cost total de 212.000 euros.

L'Avinguda Grau Vell, en la platja de Puçol, era una de les zones que requeria una urgent reforma degut als problemes d'estacionament durant la temporada estival, quan es trobaven saturades les places d'aparcament disponibles.

Per la seua banda, la zona de l'edifici multiusos Espai Jove, el sector “Santigons”, és una zona residencial amb carrers per als vianants en la seua gran majoria, per la qual cosa les places d'aparcament disponibles eren escasses abans de les obres. A este problema se li sumava el creixent dinamisme del lloc degut a les activitats de l'Espai Jove, per la qual cosa la necessitat d'ampliar les zones d'aparcament es veia incrementada.

En els dos casos, els veïns han estat utilitzant fins al moment solars municipals sense pavimentar, cosa que provocava nombroses queixes, tant els dies de pluja, pels tolls i el fang, com els de vent, per l'alçament de pols.

No obstant, d'ara endavant, els veïns de les zones reformades i els que les freqüenten comptaran amb places d'aparcament disponibles i en perfectes condicions.

Informa: Irene Mollá | Fotos: Pau Díaz

fotos face

621-aparcamientos-1 

19 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  

Altres