Encara no t'has inscrit als cursos gratuïts del Programa de la Dona? El dijous 14 selecció d'alumnes per al primer

El passat 8 d'abril es va realitzar en la Casa de Cultura l'acte de presentació dels nous cursos gratuïts per a este trimestre del programa de formació, atenció i inserció social, organitzat des de l'Àrea de Benestar Social de l'ajuntament. Per a inscriure's en ells només cal acostar-se a l'antiga estació de Renfe o telefonar a 618 782 409. La primera proposta és cambrer de barra, inclou pràctiques en empreses… i la selecció d'alumnes es realitza el dijous 14 d'abril.

El programa de formació, atenció i inserció social està organitzat per l'Àrea de Benestar Social i obert tant a hòmens com dones de la població que busquen una millor preparació per a aconseguir una ocupació.

Els cursos que s'oferixen són gratuïts i es van programant trimestralment en funció de les pròpies peticions de l'alumnat, així com tenint en compte les tasques que poden tindre una millor eixida laboral i les propostes formatives a què té accés l'ajuntament.

Per al segon trimestre de 2016, el passat dia 8 es va realitzar la presentació pública en la Casa de Cultura, a la que van assistir més de cent persones interessades en esta oportunitat per a formar-se gratuïtament.

Els cursos, tallers i xarrades estan oberts a la participació de qualsevol veí interessat, prèvia inscripció gratuïta. Els que es van a impartir fins a l'estiu són els següents:

—Curs de cambrer, sala i barra, amb pràctiques formatives en empreses.

—Curs de coreografia musical.

—Curs de manipulador d'aliments.

—Curs de neteja en edificis i locals, amb pràctiques formatives en empreses.

—Curs de menjar saludable.

—Curs de decoració amb globus.

—Jornada de senderisme.

—Jornada la imatge de la dona i la seua representació en els mitjans de comunicació.

Els que no pogueren acudir a la presentació, poden sol·licitar la inscripció en l'Àrea de Benestar Social ubicat en l'antiga estació de Renfe. Per a més informació poden telefonar al 618 782 409 o per correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

fotos face

323-presentacion-cursos-dona-3

13 abril 2016
FaceBook  Twitter  

Altres