Deu projectes que milloren la vida a Puçol i són finançats íntegrament per la Diputació de València

El 31 de juliol es va presentar el Pla d'Inversions de la Diputació de València. Després d'estudiar propostes en distintes zones del terme municipal, els projectes que es van a realitzar a Puçol ja han sigut presentats i aprovats, per un total de 694.000 euros. La contractació s'ha de realitzar abans del 15 de desembre de 2015 i totes les obres han d'estar finalitzades al desembre de 2016.

Ha calgut treballar de valent però ja tenim la llista d'inversions financerament sostenibles”, explica Ana Gómez, regidora d'Urbanisme. “En total són deu actuacions que pagarà íntegrament la Diputació de València, però la gestió dels projectes i la supervisió de les obres seran realitzades pels tècnics municipals, des de l'àrea d'Urbanisme”.

La llista inclou diverses actuacions d'asfaltat de carreteres i camins, condicionament de solars per a aparcaments, accessibilitat per als veïns, ampliació de zones verdes, millora de les instal·lacions de la platja i adequació d'instal·lacions esportives.

Per a l'alcalde Enric Esteve, l'ajuda de la Diputació “ens permet pràcticament duplicar les inversions que cada any pot realitzar este ajuntament, no sols enguany, sinó també el pròxim i, sobretot, no suposen un gasto addicional en el funcionament habitual del nostre consistori: són obres financerament sostenibles”.

La redacció dels projectes i el condicionament de solars per a crear zones d'aparcament en la platja i junt amb l'Espai Jove suposa la inversió més important, amb un total de 218.000 euros.

El disseny i la construcció d'una coberta en el solar municipal situat en la platja, prop de l'Espai Voramar, arriba un total de 166.000 euros, amb els que es pretén crear una zona perquè els col·lectius locals puguen realitzar activitats a l'aire lliure.

L'asfaltat de carreteres i camins, tant en el nucli urbà com en altres zones del terme municipal, té prevista una inversió entorn 158.000 euros.

La millora de l'accessibilitat en l'avinguda Molí de Vent, amb el rebaix de voreres i totes les actuacions complementàries, costarà entorn de 80.000 euros.

El condicionament de la zona verda junt amb el carrer Cabeçol té un pressupost aproximat de 53.000 euros.

I, finalment, la millora del tanca del camp municipal de futbol José Claramunt està valorada en 20.000 euros.

Totes les obres estaran acabades a finals de 2016 i són finançades íntegrament per la Diputació de València.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

889-concejal-ana-gomez

02 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres