Tres nous projectes urbanístics prioritaris per al futur de Puçol

Tècnics i polítics de l'Ajuntament de Puçol s'han reunit amb Josep Vicent Boira, secretari autonòmic d'Infraestructures, per a tractar temes urbanístics, mediambientals i d'infraestructures que porten anys sense ser atesos. Sobretot tres: les mesures per a evitar les inundacions com les produïdes a finals de setembre, la rotonda en l'encreuament del camí Llíria amb el camí Mangraners i la finalització de l'avinguda Mercé Rodoreda amb la construcció d'una rotonda sobre el barranc Pascual.

Dimarts 6 octubre. Josep Vicent Boira, secretari autonòmic, es reunix amb la regidora Ana Gómez, l'alcalde Enric Esteve i dos tècnics, Esperanza Abril i Mª Jesús Camacho. Objectiu: plantejar els problemes del poble quant a infraestructures, problemes que porten dècades sense solucionar. Fonamentalment són actuacions en temes d'infraestructures.

La reunió permet parlar de transport, mobilitat urbana i qüestions vinculades al Pla General Urbà. Inclosos diversos plans supramunicipals que afecten Puçol, entre ells l'ampliació del metro.

De totes les actuacions, tres són prioritàries: primera, mesures a prendre en la zona del Quarter de la Guàrdia Civil per a evitar inundacions; segona, construcció d'una rotonda en l'encreuament del camí Llíria amb camí Mangraners, per a canalitzar el trànsit que unix nucli urbà i les urbanitzacions amb el bypass; i, tercera, la finalització de la circumval·lació sud del nucli urbà, construint una rotonda al final de l'avinguda Mercé Rodoreda, sobre el llit del barranc, per a enllaçar amb els polígons del sud i l'avinguda Corts Valencianes, la qual cosa facilitarà l'accés a les urbanitzacions, el bypass i la zona oest del nucli urbà, evitant gran part del trànsit rodat pel centre del nucli urbà.

Les tres propostes estan sobre la taula per al seu estudi de cara a inversions en anys futurs.

Informa: Sabín Fotos: Sergio Maestro

fotos face

836-reunion-secretario-autonomico-3

01 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres