Mesures per a protegir als veïns dels despreniments en la Casa Social

Va ser un dels primers problemes a què es va enfrontar el nou equip de govern municipal: un afonament en la Casa Social a penes uns dies abans del bou de Sant Juan va obligar a tallar el recorregut del bou per eixa zona del carrer Dels Horts i tancar el carrer, però a més calia prendre mesures per a evitar la caiguda d'enderrocs.

Després de visitar la zona, l'equip de govern municipal va prendre com a primeres mesures acordonar tota la fatxada per a evitar que qualsevol trenque't poguera afectar veïns o vehicles. Es va contactar amb l'amo del local. Se li va notificar que quin era el problema i que havia de prendre mesures immediates per a evitar qualsevol accident.

Al llarg del mes de juliol les mesures s'han pres: una malla protegix tot el sostre de la Casa Social, de manera que si es produïx un despreniment, per xicotet que siga, els materials seran arreplegats per la malla i no cauran a terra.

Ésun exemple de com hem d'afrontar els problemes: de forma amistosa però buscant solucions immediates”, afirma l'alcaldessa en funcions Lola Sánchez. “Vam parlar amb l'amo, li vam requerir que prenguera mesures immediates i des del mes de juliol ja hi ha una malla de protecció que evita la caiguda d'enderrocs al carrer. D'esta manera la seguretat dels veïns està garantida, que és el primer pas que calia donar i el vam donar”.

Passejar o aparcar pel carrer Dels Horts, enfront de la Casa Social, ja no suposa un perill per als veïns.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

677-lola-sanchez

14 Agost 2015
FaceBook  Twitter  

Altres