Els despreniments en la Casa Social obliguen a tallar el trànsit i un tram del bou de Sant Joan en el carrer Dels Horts

El dissabte 20 de juny es va produir un nou despreniment de la façana de la Casa Social. Després de reunir-se el dilluns al matí l'alcalde amb la policia, la brigada i tècnics d'urbanisme, han acordat tancar la façana d'este edifici històric, desviar el trànsit i eliminar eixe tram del carrer Dels Horts del recorregut del bou de Sant Joan, col·locant barreres en els cantons adjacents.

És el tercer despreniment d'algun element de la façana que es produïx en poc més d'un any i, encara que només s'han produït danys en algun vehicle aparcat en les proximitats, les mesures són necessàries i urgents.

Per això, durant el matí del dilluns 22 s'han reunit enfront de la Casa Social l'alcalde Enric Esteve, l'intendent cap de la Policia Local, Vicente Giménez, la regidora d'Urbanisme, Ana Gómez Brot, el responsable de la brigada municipal, José Manuel Fas, i dos tècnics d'Urbanisme, amb l'objectiu de conéixer de primera mà la situació actual de l'immoble i prendre les primeres mesures de precaució.

La policia ja va fer una primera tanca del perímetre el cap de setmana i ara ha proporcionat les dades al Departament d'Urbanisme perquè prepare un informe dirigit al propietari de l'immoble instant-li a què prenga mesures urgents”, explica Vicente Giménez. “A més, per seguretat, es va a excloure este tram enfront de la Casa Social del recorregut del bou de Sant Joan, col·locant les barreres en les equines anteriors, des de l'encreuament amb La Font fins al cantó del comerç El Coto, deixant este tram del carrer Dels Horts fora del circuit a què pot accedir el bou”.

Les mesures no sols afecten el bou, també al trànsit i als veïns, ja que hi ha el risc que es puga produir algun altre despreniment en qualsevol moment. Per això, la brigada municipal tancarà tota la façana de l'edifici, tant en el carrer Dels Horts com en el carrer Castelló; a més, es desviarà el trànsit i es prohibix l'aparcament en eixe tram del carrer Dels Horts.

I, encara que estiga tancat l'entorn de la Casa Social, recordem als veïns que vagen a peu per eixe zona del carrer Dels Horts que extremen les precaucions: els despreniments no sols són perillosos si cauen damunt, també pels fragments que ixen disparats a l'impactar contra el sòl”, finalitza l'alcalde Enric Esteve.

Recorda, a partir del 22 de juny, el carrer Dels Horts roman tancat al trànsit i als bous des del cantó del carrer La Font fins al cantó de la botiga d'El Coto.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

574-desprendimiento-casa-social-1

22 Juny 2015
FaceBook  Twitter  

Altres