La Diputació de València invertix 74.000 euros en reasfaltar dos camins i dos carrers a Puçol

El Pla de Camins Rurals i Carrers 2014-2015 de la Diputació de València ha permés que l'Ajuntament de Puçol millore l'asfalt en dos carrers del nucli urbà molt deteriorats per l'abundant trànsit i en dos camins rurals en mal estat. El cost total, de 74.000 euros, ha sigut assumit íntegrament per l'entitat provincial.

A finals de març, l'alcaldessa Merche Sanchis, el regidor d'urbanisme Chimo Galcerá i l'arquitecte tècnic Toni Sesé van estar revisant distintes zones del poble per a comprovar on feia falta millorar l'asfalt. L'objectiu era establir quines serien les prioritats a l'hora d'asfaltar amb el suport Pla de Camins Rurals i Carrers de la Diputació.

En eixa visita es va considerar d'especial urgència la circumval·lació que unix l'avinguda Catalunya amb el carrer Ronda, en la zona nord del nucli urbà, perquè tècnics i polítics van comprovarin situel deteriorament de l'asfalt en eixa zona, una de què acumula més trànsit del nucli urbà, al ser a més la porta d'accés al Monte Picaio.

És una zona amb molt trànsit de vehicles i això ha provocat que l'asfalt estiga molt deteriorat”, explicaMerche Sanchis. “Per això l'hem inclòs com una de les actuacions prioritàries i, aprofitant la subvenció de la Diputació, hem reasfaltat en total quatre zones, dos rurals i dos urbanes”.

A més de l'avinguda Catalunya, el cost de la qual ha sigut de 33.000 euros, incloent-hi la reparació dels clots, la retirada de l'antiga capa d'asfalt i la col·locació d'una nova capa, hi ha  un tram del carrer Barreres, junt amb la rotonda d'accés al nucli urbà, amb un cost de 6.000 euros.

Paral·lelament, el Pla de Camins Rurals i Carrers 2014-2015 de la Diputació de València ha assumit també l'asfaltat de dos camins rurals: Alqueríes situat junt amb l'autovia V-21, amb un cost de 15.000 euros, i el tram final de la carretera Travessera, amb una inversió de 20.000 euros.

En total, la Diputació de València hi ha invertit 74.000 euros en les quatre actuacions realitzades per l'empresa Los Serranos en la primera quinzena del mes de desembre.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

fotos face1132-reasfaltado-av-catalunya-2

29 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres