El tercer carril de l'autovia V-21 entre Puçol i València ja és una realitat

L'alcaldessa de Puçol, Merche Sanchis, junt amb els alcaldes de les localitats per què transcorre la V-21 i el delegat del Govern, Serafí Castellà, van assistir a la inauguració del tercer carril d'esta autovia entre Puçol i València.

El Ministeri de Foment ha posat en servici les obres d'ampliació el tercer carril de l'autovia V-21 en el tram comprés entre Puçol (V-23) i Carraixet (Nou Accés al Port de València) a València. Amb esta ampliació a tres carrils en la V-21 es produïx una millora en la seguretat, comoditat i rapidesa del trànsit dels 77.000 vehicles diaris que circulen per esta autovia.

En l'execució d'estes obres s'han invertit 24,48 milions d'euros. Sumant a esta quantitat el cost de la redacció del projecte, l'assistència tècnica per al control i vigilància de les obres, i l'import estimat de les expropiacions, la inversió total ascendix a 28,43 milions d'euros.

“Amb la finalització de les obres de la V-21 tots els veïns de la contornada de València ens podem desplaçar a la capital més ràpid i el fet que hi haja un carril més millora la circulació. Era una obra que era necessària pel nom de cotxes que transiten l'autovia durant el dia” argumenta Merche Sanchis.

L'autovia V-21 estava constituïda inicialment per dos calçades separades per mitjana de 12 metres i disposava de dos carrils per sentit de circulació. El tram afectat per esta actuació disposava de cinc enllaços (Puçol, El Puig de Santa Maria, La Pobla de Farnals, Massalfassar i Alboraya), amb moviments incomplets.

Actualment l'autovia disposa de tres carrils per sentit de circulació amb mitjana enjardinada i un quart carril (exterior) entre els enllaços de Massalfassar i La Pobla de Farnals. Estos s'han remodelat per mitjà d'enllaços “tipus pesos” en El Puig de Santa Maria i La Pobla de Farnals. A més, s'ha construït la glorieta Este de l'Enllaç d'Alboraya i s'han millorat els ramals d'accés als enllaços de Puçol i Massalfassar.

Com a mesures més rellevants d'integració ambiental de l'obra destaquen: la restauració paisatgística, incloent sembres i plantacions, reg en mitjana i la realització de mesures ambientals en la Marjal de Rafalell i Vistabella.

Informa: Sara Moreno i  Ministeri de Fomento| Fotos: Premsa El Puig

730-inauguraación-tercer-carril2 1

17 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  

Altres