Dilluns 30 de juny: recepció de les obres i s'obri al públic la passarel•la que completa el Camí La Mar

Durant el matí del dilluns 30 de juny, representants de l'Ajuntament de Puçol, Pavasal i Icosa han realitzat la inspecció final de les obres de la passarel·la sobre la V-21 i, a continuació, s'ha firmat l'acta de recepció de les obres, amb la qual cosa es finalitza la doble actuació per a unir el nucli urbà amb la platja. A la vesprada, la passarel·la s'ha obert al públic.

L'obra de la passarel·la sobre l'autovia V-21, promoguda per a l'Ajuntament de Puçol i finançada per la Generalitat Valenciana, dóna resposta a la demanda ciutadana de comptar amb un recorregut segur pel que passejar des del nucli urbà fins a la platja. La passarel·la forma part, com a projecte complementari, de l'ampliació del Camí La Mar i la Sendera Mangraners, en la que es generaven dos recorreguts separats fins al mar: d'una banda, el trànsit de vianants i bicicletes; per l'altre, la circulació de vehicles de motor.

En la inspecció final de les obres realitzada el dilluns 30 de maig han estat presents el director de les obres, Jorge Meliá; els representants de l'empresa contractista, Pavasal; els tècnics d'Icosa, empresa dissenyadora del projecte; a més de tècnics i polítics de l'Ajuntament de Puçol.

Després de la visita, s'ha firmat l'acta de recepció de les obres per part de Manuel Claramunt (interventor municipal), José Ortiz (Pavasal), Jorge Meliá (director de les obres) i l'alcaldessa Merche Sanchis.

En la reunió també s'ha acordat que al llarg de la vesprada del dia 30 s'obriria la passarel·la per a l'ús dels veïns, una vegada s'hagueren retirat la maquinària i el personal que treballa a finalitzar els últims detalls.

Amb l'obertura de la passarel·la, es completa la doble actuació entre el nucli urbà i la platja que permetrà als veïns i turistes acostar-se a disfrutar d'una platja de bandera a peu, amb bici o amb cotxe.

Informa i fotos: Sabín

fotos face 

677-recepcion-obras-3

01 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  

Altres