Adéu al canvi quinzenal d'aparcaments: els cotxes només cal moure'ls el dia 1 de cada mes

Canviar les zones d'aparcament cada quinze dies ha sigut una queixa històrica per part dels veïns, sobretot quan els canvis coincidixen en caps de setmana. Per això, després de l'estudi realitzat per la Policia Local, l'ajuntament ha retolat al gener les 400 plaques del nucli urbà i les urbanitzacions per a actualitzar el canvi: ara és mensual.

Traslladar el canvi quinzenal a mensual és una actuació que ha tingut un mínim cost econòmic ja que no s'han substituït les plaques existents per unes noves, sinó que la Brigada Municipal d'Obres i Servicis s'ha ocupat d'adaptar-les.

No té sentit el canvi quinzenal i més quan coincidix amb caps de setmana en què als veïns els agrada descansar fins més tard”, explica el regidor de trànsit, Chimo Galcerá. “Per això hem modificat les quasi quatre-cents senyals d'aparcament del nucli urbà i les urbanitzacions perquè s'aparque els mesos imparells en un costat i els pars en un altre”.

En definitiva, el dia 16 de cada mes ja no cal alçar-se per a canviar els cotxes de costat: des de gener, només hi hi ha canvi d'aparcament el dia 1 de cada mes.

 Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

116-placas-cambio-mensual-3

 

01 Febrer 2014
FaceBook  Twitter  

Altres