Amb la rehabilitació del Camí de Llíria, els veïns de Puçol tindran un accés més segur a l'autopista A-7

La Diputació de València ha posat en marxa la rehabilitació del paviment del Camí Llíria, concretament el tram que unix l'accés al bypass amb l'encreuament del Camí Mangraners a Puçol, per un cost total de 27.200 euros. L'obra forma part del Pla de Camins Rurals (PCR) i l'objectiu és realitzar el treball abans de fi d'any.

El Camí Llíria és un dels dos accessos dels veïns de Puçol al bypass, junt amb la carretera de Barcelona, el que el convertix en una de les vies amb més trànsit de vehicles de la població.

El seu estat actual, amb nombrosos clots i forats, ha portat en diverses ocasions a l'Ajuntament de Puçol a intentar la seua rehabilitació, atenent les queixes dels veïns, però sempre ha xocat amb dos problemes: més de la mitat del traçat fins a arribar a la A-7 pertany al terme municipal d'El Puig i, sobretot, es tracta de via pecuària, per la qual cosa intervindre en ella exigix primer els permisos corresponents de la Generalitat Valenciana.

Per a resoldre ambdós problemes, ha sigut la Diputació de València la que finalment ha acceptat fer-se càrrec dels 27.200 euros que costarà la rehabilitació completa del paviment, per a eliminar els clots i forats, encara que es manté la seua condició de sendera protegida. El projecte forma part del PCR per a enguany 2013.

Per a fer-se càrrec de les obres s'ha invitat a tres empreses valencianes: Becsa, Pavasal i Loss Serranos. Una vegada presentades les propostes corresponents, abans de finals d'octubre se sabrà a qui s'adjudica l'obra i, si es complixen els terminis previstos, a finals d'any els veïns de Puçol tindran un accés més segur a l'autopista A-7.

Informa: Sabín

mas-fotos facebook

965-obras-cami-lliria-2

16 Octubre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres