Del 3 al 5 d'abril, tancat el trànsit rodat en el Caminàs per les obres d'asfaltat

Del 3 al 5 d'abril, tancat el trànsit rodat en el Caminàs per les obres d'asfaltat

Al febrer, l'empresa Argotek va realitzar les obres del pas subterrani del Caminàs. El 28 d'eixe mes es van obrir al trànsit rodat. Passat el període de Falles i Pasqua, el Caminàs tornarà a estar tancat al pas de vehicles els dies 3, 4 i 5 d'abril, per a realitzar l'asfaltat complet de la calçada, a càrrec de l'empresa Pavasal. Amb això finalitza l'actuació de la Diputació de València en esta zona del nucli urbà.

Les obres en el Caminàs van començar en la primera setmana de febrer, amb l'elevació del pas subterrani per a vianants. L'objectiu era finalitzar esta primera fase com més prompte millor per a no mantindre tallat el trànsit rodat d'esta important artèria del nucli urbà en èpoques festives, com les Falles o Pasqua.

L'objectiu es va aconseguir, ja que l'obra es va obrir el 28 de febrer i ha romàs oberta a la circulació de vehicles fins passat el pont de finals de març”, apunta l'alcaldessa, Merche Sanchis. “Passades les festes, i ja amb menys problemes de trànsit rodat, s'està procedint a finalitzar l'actuació que, a més del pas subterrani, inclou l'asfaltat complet del Caminàs, tot això a càrrec de la Diputació de València”.

L'elevació del pas subterrani i l'asfaltat del Caminàs formen part dels Plans Provincials d'Obres i Servicis (PPOS) de la Diputació de València i han consistit, en primer lloc, a reduir la pendent per als vianants, eliminant en la part central 140 centímetres de desnivell, just davall de la via del tren de rodalia. En segon lloc, l'asfaltat i pintar la senyalització completa d'esta via amb abundant trànsit, ja que unix la V-21 i la platja amb el nucli urbà i les urbanitzacions.

Durant el dimecres 3 d'abril s'està procedint al fresatge de les vores i l'agranat de tot el Caminàs”, explica José Luis Fuertes, tècnic de Pavasal a càrrec de l'obra. “El dijous es realitzarà l'asfaltat complet i, en funció de quan finalitzem, la pintura es realitzarà el divendres o el dilluns. Si es pinta el divendres, el trànsit romandrà tallat també este dia; en el cas que calga pintar el dilluns, durant el cap de setmana obrirem el Caminàs para als vehicles i tornarem a tancar el dilluns”.

El pas subterrani i l'asfaltat del Caminàs suposen 80.000 euros subvencionats íntegrament per la Diputació de València, encara que no són les úniques aportacions dels PPOS a Puçol: en el que va d'any ja s'ha substituït una tanca deteriorada del Poliesportiu Municipal i també la porta d'accés al magatzem de l'Espai Voramar, on la brigada municipal guarda el mobiliari urbà i la maquinària que s'utilitza per a la neteja i manteniment de la platja.

Caminàs, Poliesportiu Municipal i Espai Voramar han suposat una inversió global de 116.000 euros a Puçol per part de la Diputació de València.

Informa: Sabín

mas-fotos_facebook

338-alcaldesa-y-policia-en-obra-3

 

03 abril 2013
FaceBook  Twitter  

Altres