Des del divendres 22 de febrer, ja es pot circular pels dos carrils en el pas subterrani del Caminàs

Des del divendres 22 de febrer, ja es pot circular pels dos carrils en el pas subterrani del Caminàs

Per a reduir al mínim les molèsties als veïns s'han concentrat els treballs a finalitzar primer el pas subterrani, avançant la seua obertura al trànsit rodat un parell de setmanes. La resta d'esta obra, que forma part dels Planes provincials d'Obres i Servicis de la Diputació de València, s'acabarà en el termini previst: primera quinzena de març.

Estava prevista la finalització de les obres d'elevació del pas subterrani en la primera quinzena de març, però després de realitzar les gestions des de l'ajuntament amb l'empresa, Argotek ha organitzat el programa per a obrir la circulació de vehicles en els dos sentits durant la vesprada del divendres 22 de febrer.

Esta esforç per part de tots és d'agrair perquè suposa obrir el trànsit per als vehicles que es dirigixen a la platja o a València quasi dos setmanes abans del que preveu”, aclarix Merche Sanchis, l'alcaldessa. “Estem parlant d'una de les principals artèries del nucli urbà, per tant és una bona notícia per a tots els veïns. Vull aprofitar l'ocasió per a agrair als tècnics municipals i a Gonzalo i tot el seu personal de l'empresa Argotek el treball realitzat”.

L'actuació en el pas subterrani del Caminàs forma part dels Plans Provincials d'Obres i Servicis (PPOS) de la Diputació de València i consistix a reduir el pendent per als vianants, eliminant en la part central 140 centímetres de desnivell, just davall de la via del tren de rodalia.

També s'han eliminat els murets situats en els dos extrems del pas, que dificultaven l'accés dels vianants: en ambdós casos s'ha realitzat un rebaix de la vorera i s'ha eliminat el tram final del mur, a més es dissenyaran dos passos de vianants”, explica el regidor d'urbanisme, Chimo Galcerá. “Una vegada finalitzats els treballs en el pas subterrani, Argotek asfaltarà el Caminàs des del pas subterrani fins a la rotonda situada enfront de l'antic camp de futbol”.

El pas subterrani i l'asfaltat del Caminàs suposen 80.000 euros subvencionats íntegrament per la Diputació de València, encara que no són les úniques aportacions dels PPOS a Puçol: ja s'ha substituït una tanca deteriorada del Poliesportiu Municipal i també la porta d'accés al magatzem de l'Espai Voramar, on la brigada municipal guarda el mobiliari urbà i la maquinària que s'utilitza per a la neteja i manteniment de la platja.

Caminàs, Poliesportiu Municipal i Espai Voramar han suposat una inversió global de 116.000 euros a Puçol per part de la Diputació de València.

Per al veí de peu i, sobretot, per al motoritzat, la bona notícia és que ja es pot circular en totes les direccions pel Caminàs.

Informa: Sabín

mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook

208-paso-caminas-6

 

23 Febrer 2013
FaceBook  Twitter  

Altres