El pas zebra del col•legi Bisbe Hervàs en marxa gràcies a la col•laboració dels veïns i la regidoria de barri

El pas zebra del col•legi Bisbe Hervàs en marxa gràcies a la col•laboració dels veïns i la regidoria de barri

Una sol·licitud realitzada pels veïns a través d'un correu electrònic al regidor de barri ha permés que s'agilitze una vella petició: instal·lar un pas zebra per a passar del parc del carrer Mestre Soriano al col·legi públic Bisbe Hervàs. El treball ha sigut realitzat per la brigada municipal i, a més de la pintura, s'han col·locat plaques de senyalització i bandes sonores per a regular el trànsit.

El curiós és que en este punt les voreres del parc i del col·legi ja tenien fet un rebaix per a facilitar el pas de vianants amb carrets o discapacitats i, no obstant això, el pas zebra portava anys sense pintar”, apunta el regidor del barri, Salvador Almenara. “Així que quan va arribar un mail dels veïns demanant que es pintara no vam tindre cap dubte: el correu va arribar a mitjan gener i el 8 de febrer ja estava pintant-se”.

La utilitat del pas està fora de tot dubte, ja que una de les voreres dóna al col·legi Bisbe Hervàs,  pel que és una de les eixides naturals per als alumnes a peu. A més, l'altra porta al parc del Mestre Soriano, on també en estos moments s'està realitzant el canvi de les instal·lacions del parc infantil, per un més modern i, sobretot, que complix les normatives europees de seguretat.

A més de la pintura del pas zebra s'ha senyalitzat degudament i es van a instal·lar bandes sonores en les proximitats, perquè els conductors extremen les precaucions en l'entorn del col·legi públic Bisbe Hervàs.

Crec que la política en un poble ha de ser exactament açò: atendre les peticions dels ciutadans”, finalitza Salvador. “I en el cas dels regidors de barri nostra missió ha de centrar-se en les queixes, opinions i peticions dels nostres veïns i, si podem assumir-lo, tirar avant el més ràpidament possible”.

Per a contactar amb la regidoria de barri corresponent basta de telefonar al 961 420 293 o escriure a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

I si encara no saps qui és el teu regidor, fes una ullada en l'enllaç Regidories de barri de la pàgina web municipal.

Informa: Sabín

fotos_noticia

156-paso-cebra-obispo-3

 

11 Febrer 2013
FaceBook  Twitter  

Altres