Una estació de servici en l'encreuament entre el camí Llíria i el camí Mangraners?

Una estació de servici en l'encreuament entre el camí Llíria i el camí Mangraners?

Una estació de servici i un xicotet supermercat, eixa és la proposta promoguda per José Guerrero a través de Construccions i Promocions Alfinach. La primera fase, l'estudi d'integració paisatgística i el Pla de Participació Pública, ja està en marxa. Si vols expressar la teua opinió sobre este projecte, ara pots fer-lo omplint el document inclòs al final d'esta notícia i enviant-lo per correu electrònic.

Una estació de servici i un xicotet supermercat formen el projecte de Construccions i Promocions Alfinach. L'objectiu és situar-lo en un punt estratègic en la pujada a les urbanitzacions i també un lloc ideal per a aquells veïns que accedixen al bypass a través del camí de Llíria.

Com tot projecte de construcció, per a obtindre el vist i plau de la Conselleria de Medi Ambient necessita presentar prèviament un estudi d'integració paisatgística i un Pla de Participació Pública, el qual conté una enquesta que qualsevol veí pot omplir expressant les seues opinions sobre la instal·lació, i enviar a Innova:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

El projecte va ser publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana el passat 15 de juny, per la qual cosa la participació pública està oberta fins al 7 de juliol.

Informa: Sabín

logo_pdf
Pla de Participació Pública de l'estació de servici Mangraners
Pla de Participació Pública de l'estació de servici Mangraners
logo_word Enquesta: guarda-la en el teu disc dur, ompli-la i envia-la per mail

 

17 Juny 2012
FaceBook  Twitter  

Altres