Diputació finança l'asfaltat del Caminàs i l'avinguda València… i l'ajuntament aporta nous semàfors

Diputació finança l'asfaltat del Caminàs i l'avinguda València… i l'ajuntament aporta nous semàfors

Del 21 al 23 de març es va realitzar l'asfaltat i la nova senyalització del tram del Caminàs situat entorn a la rotonda del Centre de Salut i també de la rotonda de l'avinguda València, ambdós obres a càrrec de Geocivil i finançades per la Diputació de València. A més, s'ha aprofitat per a la preinstal·lació dels semàfors que regularan el trànsit enfront del Centre de Salut.

Després de prolongar durant uns dies el tall de trànsit que ja es realitzava en l'avinguda València per les falles, el dimecres 21 va començar l'asfaltat del tram comprés entre la rotonda i els semàfors situats en l'encreuament amb l'antiga carretera de Barcelona, hui avinguda Hostalets.

43.000 euros de la Diputació de València per a la millora de l'asfaltat i senyalització junt amb un nou sistema de semàfors, dos mesures destinades a millorar el trànsit en el nucli urbà

El treball va consistir en el reasfaltat del ferm i la pintura vial, i va ser realitzat per Geocivil a càrrec dels Plans Provincials d'Obres i Servicis (PPOS) de la Diputació de València per al 2011, amb un cost estimat en 18.000 euros.

L'endemà, va començar una labor semblant en el tram del Caminàs situat entorn de la rotonda del Centre de Salut: reasfaltat d'un tram i senyalització horitzontal, també a càrrec de Geocivil, per un pressupost inicial de 25.000 euros, a càrrec dels PPOS.

A més, s'ha aprofitat esta obra per a realitzar les rases i preinstal·lació dels semàfors que aniran situats enfront del Centre de Salut”, assenyala Ximo Galcerá, regidor d'urbanisme. “Estos semàfors aniran a càrrec del pressupost de l'ajuntament i estaran instal·lats abans de l'estiu, el que suposarà una gran millora per al tràfic”.

Els nous semàfors serviran per a regular el trànsit en una de les zones més problemàtiques del nucli urbà, on les cues de vehicles són enormes en hores punta. La seua ubicació respon a l'informe realitzat en el seu dia pel Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, on s'assenyalaven els punts negres del trànsit i les mesures a prendre per a reduir-los.

En definitiva, millora de l'asfaltat i senyalització junt amb un nou sistema de semàfors, dos mesures destinades a millorar el trànsit en el nucli urbà.

Informa: Sabín

102-senyalizacion_horizontal-1

 

26 Març 2012
FaceBook  Twitter  

Altres