La Murta oferix parcel•les llestes per a instal•lar empreses de servicis en l'àrea metropolitana

La Murta oferix parcel•les llestes per a instal•lar empreses de servicis en l'àrea metropolitana

L'Ajuntament de Puçol promociona parcel·les en La Murta, un polígon terciari ubicat en l'àrea metropolitana de València. La zona posseïx les infraestructures necessàries per al desenvolupament de qualsevol activitat i l'ajuntament està disposat a estudiar i col·laborar tècnicament en qualsevol projecte.

L'Ajuntament de Puçol posa a disposició de les empreses del sector servicis -amb intencions d'expansió comercial- un gran nombre de parcel·les de diferent extensió en el polígon terciari La Murta, recentment construït en l'àrea metropolitana de València.

Són parcel·les que poden ser destinades a instal·lacions d'ús comercial, esportiu, administratiu, assistencial, sanitari, religiós, funerari, d'hoteleria, oficines o aparcaments de vehicles.

La zona està ubicada al nord-oest del nucli urbà i compta amb una rotonda per a accedir directament a la V-21, principal via de comunicació amb València ciutat, a 20 quilòmetres, i el nord de la seua àrea metropolitana. També comunica amb la V-23 cap a Sagunt, a 5 quilòmetres, i les grans vies de comunicació amb el nord.

En l'actualitat hi ha tres activitats ja instal·lades en les proximitats: el supermercat Mas y Mas, els salons de convencions Myrtus i la Prefectura de Policia Local, que dóna seguretat a l'entorn. Quant a les infraestructures estan completament executades, és a dir, el sòl està classificat i es compta amb llum i aigua.

La finalitat és “promoure estes parcel·les a empreses del sector terciari ja que el polígon La Murta està completament equipat per al desenvolupament de qualsevol activitat”, explica Daniel Sebastiá, tècnic de promoció econòmica.

D'altra banda, l'Ajuntament de Puçol es posa a disposició per a estudiar qualsevol projecte en profunditat i cooperar en els aspectes tècnics en aquells projectes d'envergadura que impliquen necessitats d'adaptació de les parcel·les.

Més informació:
Daniel Sebastiá, tècnic de promoció econòmica
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. - 678 667 982 

Informa: Lucía García

 

13 Juliol 2011
FaceBook  Twitter  

Altres