L'ajuntament remodela el pont del Vallet per a evitar embossos en la Renfe i la cooperativa

L'ajuntament remodela el pont del Vallet per a evitar embossos en la Renfe i la cooperativa

Durant la primera mitat de 2011, el consistori escometrà l'ampliació del pont que creua el barranc del Vallet i que connecta les avingudes Font de Mora i Collidors. El projecte inclou una rotonda per a distribuir el trànsit rodat i solucionar els embossos i a més voreres als dos costats per a incrementar la seguretat dels vianants.

La Junta Local de Govern de Puçol va aprovar el dilluns 7 de febrer un projecte per a substituir l'actual pont del Vallet, que connecta les avingudes Font de Mora i Collidors, per un nou pont suplementari i una glorieta. L'import de l'obra ascendix a més de 320.000 euros i permetrà solucionar els problemes de trànsit que registra este punt estratègic del poble, que per exemple regula l'accés a l'estació de RENFE.

Lola Sánchez, regidor d'Hisenda, explica que “l'ampliació del pont inclou una rotonda sobre el barranc per a solucionar els embossos. La grandària actual del pont és el mateix que tenia quan passava la Via Xurra fa dècades. El nou pont, a més de ser més gran i de tindre una glorieta que distribuirà el trànsit rodat, també comptarà amb voreres als dos costats del barranc. Ara només hi ha en un. La idea és millorar la seguretat dels vianants que, per exemple, vagen a l'estació del tren, que són molts cada dia”.

Una vegada aprovat el projecte pel consistori, ara comença el tràmit per a adjudicar les obres a l'empresa que millor oferta realitze. Els criteris que es tindran en compte són l'oferta econòmica de l'empresa (60% de la puntuació total), la quantitat de mà d'obra que es genere (15%), les millores voluntàries del projecte (15%) i la reducció del període d'execució de l'obra (10%).

Lola Sánchez afirma que “esta obra, que finalitzarà a mitjan 2011, és una de les necessitats que es desprenen ja del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), en el que encara estem treballant, i a més és una proposta que ja vam realitzar en 2009, quan estpavem en l’oposició”.

Informa: Miguel Crespo

087-puente_actual_barranco-1 

 

08 Febrer 2011
FaceBook  Twitter  

Altres