Des del 18 de març, ja pots agafar el cotxe, aparcar en l'estació… i prendre el tren

18 Març 2021

Oberts els nous aparcaments de l'estació de Renfe de Puçol: més de 150 places per a cotxes, a les quals se sumen 5 per a veïns de mobilitat reduïda, 4 per a vehicles elèctrics amb punts de recàrrega, una vintena per a motos, una zona per a bicicletes i una plaça per a la parada de l'autobús municipal. Una notable millora per als veïns que utilitzen el tren de rodalia, encara que l'Ajuntament de Puçol també espera la millora dels accessos per part de Renfe.

Llegeix més...

A l'abril , més aparcaments i millors accessos en l'estació de Renfe de Puçol

26 Febrer 2021

Des del seu trasllat des del passeig de la Constitució a l'actual ubicació, l'estació de Renfe no ha deixat de créixer: fa uns anys es va ampliar la zona d'aparcaments, però el nombre d'usuaris a Puçol ha aconsellat una nova intervenció en la qual, a més d'augmentar les places per a vehicles, també es renova la il·luminació i la rampa d'accés, per a ajustar-se a la normativa actual. De totes estes actuacions es fa càrrec íntegrament Renfe.

Llegeix més...

La Diputació de València subvenciona nou projectes a Puçol per un total de 862.000 euros

11 Desembre 2020

El pla bianual d'ajudes de la Diputació de València permetrà a l'Ajuntament de Puçol escometre diferents actuacions repartides entre el nucli urbà, la platja i les urbanitzacions. Les inversions van destinades a millorar el cicle integral de l'aigua, l'accessibilitat i les vies públiques, les instal·lacions esportives, les dependències de benestar social i la maquinària de la brigada municipal.

Llegeix més...

Millores en les infraestructures hidràuliques de la Marjal dels Moros per a mantindre les espècies protegides

30 Novembre 2020

L'Ajuntament de Puçol ha realitzat una sèrie de millores per a aportar recursos hídrics directament a la marjal amb els quals garantir el cabal necessari per a mantindre les espècies protegides. Les obres s'han dut a terme entre octubre i novembre, amb un cost de 49.000 euros subvencionats per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, a través dels fons europeus Feder.

Llegeix més...

De Puçol a Europa: les rotondes intel·ligents de Carlos Escrich circulen amb èxit

31 Juliol 2020

Les rotondes són un dels punts que més accidents concentren al llarg de l'any. Amb l'objectiu de reforçar la fluïdesa i seguretat en elles, l'expert en seguretat viària Carlos Escrich, veí de Puçol, ha dissenyat un nou sistema de senyalització horitzontal, econòmic i senzill. Es tracta de les R.I. —rotondes intel·ligents—, que es van posar a prova a Puçol i, després del seu èxit, s'ampliaran a altres ciutats… I països.

Llegeix més...

Continuen les obres de substitució del paviment als carrers entorn de la plaça La Pau

24 Maig 2020

El 2 de març van començar les obres de canvi de llambordes als carrers Bartolomé de las Casas, Antonio Machado, Miguel Hernández, Roig de Corella i Ramón Llull, a més de les voreres en la plaça La Pau. A penes dos setmanes després, l'obra va haver de detindre's pel Covid-19 i, ara al maig, ja s'han reiniciat les obres, la finalització de les quals està prevista per a finals del mes de juny.

Llegeix més...

La nova pista coberta del poliesportiu estarà llesta el mes d'agost

11 Maig 2020

Malgrat l'obligatòria parada pel coronavirus, les obres de les pistes poliesportives continuen avant i, durant la primera setmana de maig, han començat les obres de l'estructura metàl·lica per a la coberta de la segona pista. Encara que les obres porten un retard lògic sobre el pla inicial, l'objectiu és finalitzar tots els treballs a la fi de juliol, per la qual cosa a partir d'agost les dos noves pistes estarien disponibles per a entrenaments i competicions esportives.

Llegeix més...

Retolat l'autobús de Puçol que circula «entre mar i muntanya»

03 Març 2020

Rescatant la identitat turística de Puçol «Entre mar i muntanya», l'Ajuntament ha pres la iniciativa de retolar l'autobús local, que uneix tot el terme municipal des de les urbanitzacions fins a la platja i que, des del mes de febrer, pretén reforçar els valors naturals d'una terra situada entre la serra Calderona i la mar Mediterrània.

Llegeix més...

Obres de substitució del paviment entorn de la plaça La Pau

03 Març 2020

El dilluns dia 2 de març s’inicien les obres de millora del paviment als carrers que envolten la plaça La Pau. Començant per Bartolomé de les Cases, es preveu realitzar la substitució de l'empedrat en esta i altres quatre vies: Antonio Machado, Miguel Hernández, Roig de Corella i Ramón Llull, a més de la vorera enfront dels habitatges que donen a la plaça La Pau. L'obra, finançada per la Diputació de València, es preveu finalitzar en un temps aproximat d'un mes i mig.

Llegeix més...

Reforma dels camins rurals reutilitzant l'asfalt sobrant de l'avinguda València

06 Febrer 2020

Amb el pas del temps, el vent, la pluja i dels vehicles, els camins de terra que s'estenen al llarg de les zones rurals de Puçol han perdut la seua forma i s'han deteriorat fins al punt d'entorpir el pas, tant a vianants com a conductors. Per a revertir la situació, l'Ajuntament ha assumit la reforma d'estes vies agràries, i l'ha fet reutilitzant l'asfalt sobrant de les obres en l'avinguda València.

Llegeix més...

Francisco Valiente explica les claus del nou pont de Puçol

04 Febrer 2020

El nou pont és més que una simple construcció que permet el passe a vehicles, ciclistes i vianants. En unir l'avinguda Hostalets amb el carrer Mercé Rodoreda, esta infraestructura es converteix en la quarta extensió entre les zones est i oest de Puçol. I ho fa amb un disseny original que incorpora algunes particularitats, tant per la seua forma, com pels seus materials i el seu color: característiques que venen de la mà de l'enginyer de camins Francisco Valiente.

Llegeix més...

Altres