L'Associació de Comerciants estén l'estora roja i sorteja xecs per a Nadal

L'Associació de Comerciants estén l'estora roja i sorteja xecs per a Nadal

A dos mesos per a clavar-li la dent als torrons, l'ajuntament ha posat en marxa els preparatius perquè els veïns del municipi realitzen les seues compres nadalenques en els comerços del poble i aposten pel tracte humà i professional enfront de les grans superfícies.

L'Ajuntament de Puçol i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) es van reunir dijous passat 8 d'octubre en el saló de plens del consistori per a celebrar una assemblea extraordinària amb l'objecte de preparar el llançament de la campanya de nadal. Amb este ja són tres anys de col·laboració entre els comerciants del poble i l'ajuntament, que unixen forces per a fomentar el comerç local i competir amb les grans superfícies.

La campanya per al pròxim nadal consistix en una rifa de xecs regal per a gastar exclusivament en els comerços afiliats a l'associació. La manera de participar és molt senzilla: els veïns que gasten una determinada quantitat de diners en un comerç d'ACEP rebran vals de participació en el sorteig.

Perquè els veïns de Puçol sàpien què botigues s'enquadren dins de l'associació, a més dels distintius que pengen a l'entrada dels comerços, "ACEP ha sol·licitat a l'ajuntament que es faça càrrec de les típiques estores roges com a ornamentació nadalenca per als comerços que participen en la campanya", indica Pedro Sánchez Bosch, president d'ACEP. "Volem que els veïns facen les seues compres nadalenques en el poble i no hagen d'anar-se'n fora".

En la rifa, que se celebrarà el pròxim 15 de desembre, se sortejaran un xec de 1.500 euros, un d'1.000 euros i cinc xecs de 500 euros. Els afortunats tindran de termini fins al dia de Reis per a gastar estos xecs en els comerços del municipi.

"Enfront de les grans superfícies, es prima la responsabilitat, la professionalitat i el tracte directe i humà del xicotet comerciant", afirma Ángel Sánchez, regidor de Comerç. "Perquè la campanya tinga la màxima difusió, els veïns podran vore a través de l'Emissora Municipal de Televisió el sorteig i l'entrega dels xecs als afortunats".

Enguany Puçol sorteja el seu propi gros de Nadal i tots estem invitats a participar. No oblides tirar el teu bitllet en el bombo així que fes les teues compres nadalenques en els comerços del poble i... a jugar!

Informa: Dani Casado

18 Octubre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres