Puçol DeMostra, un lloc de trobada, convivència i felicitat

Puçol DeMostra, un lloc de trobada, convivència i felicitat

El divendres 4 de juny comença la Fira comercial i industrial. José Vicente Martí, l'alcalde de Puçol, invita els veïns a participar en esta tercera edició. I, al mateix temps, realitza una reflexió sobre el paper que este tipus de trobades, i els xicotets comerços que a elles acudixen, han d'exercir en el món global en què vivim.

Esta tercera edició de la Fira del Comerç de Puçol consolida este esdeveniment, com a mostra per a la població de la diversitat comercial del nostre municipi. La globalització dels mercats, els ràpids avanços en la informació i la comunicació, els canvis en els hàbits i comportaments del consumidor, ens obliguen a mirar al comerç tradicional, pròxim, professional, com una oportunitat de consum de qualitat en un mercat cada vegada més competitiu.

Per tot això l'associacionisme empresarial juga el seu millor paper, fomentant la cooperació, la cohesió i la integració empresarial, creant un escenari comú que facilita l'acostament entre les empreses, l'intercanvi d'experiències i la busca de solucions conjuntes.

Menció especial a ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol), per l'esforç que realitzen en la promoció del nostre comerç local.

La meua felicitació sincera i calorosa als expositors per participar i utilitzar la nostra fira per a donar a conéixer els seus productes, així com el meu ànim a tots els emprenedors perquè aconseguisquen fer realitat els seus somnis i projectes.

Finalment i com a alcalde de Puçol, fer un crida a tots els veïns, de la localitat i d'altres municipis, invitant-los a la participació perquè coneguen en primera persona l'excel·lència del nostre comerç local i que disfruten d'esta nova edició de la fira, com a lloc de trobada, convivència i felicitat, i que al mateix temps, constituïsca una rampa de llançament i de reactivació de la nostra economia local.

Escriu: José Vicente Martí

 

logo_pdf Descarrega't ací la programació completa
de la fira Puçol DeMostra 2010
02 Juny 2010
FaceBook  Twitter  

Altres