La platja de Puçol, un magnific fons per disfrutar d’un estiu diferent

La platja de Puçol, un magnific fons per disfrutar d’un estiu diferent

Amb l’arribada de juliol, és molta l’oferta en la platja que per part de l’Ajuntament és planteja per a respondre a la quantitat de veïns i veïnes que no volen passar un estiu asseguts als sillons de les seues cases: aeròbic, música, el ja popularitzat mercat dels dijous o la novetat del cinema d’estiu.

Com ve succeïnt-se des de fa uns quants anys, durant els mesos d'estiu, la platja de Puçol és converteix en el centre neuràlgic de tot tipus d'activitats d'oci. És per tots conegut que el nombre d'habitants de la platja creix considerablement durant aquest periode vacacional, i per això, per part de les diferents regidories responsables, s'organitzen events que fan de la platja un espai diferent a altres platjes veïnes:

"Volem que els nostres veins disfruten de les seues vacances" confirma Merche Sanchis, regidora de Turisme i platjes. "A més a més, volem que la platja de Puçol siga molt més atractiva al turisme, oferint activitats per a tots els públics".

I és que no sols es conta amb el mercadet tradicional dels dijous o les activitats esportives que s'oferixen cada dia a la Plaça Rosa dels Vents. Aquest estiu, i per als més joves de la casa, o per a tots aquells interessats en la natura, es podrà disfrutar d'uns magnifics taller mediambientals a l'arena de la platja. Aprendran a reciclar residus convertint-los en minipapereres portàtils, pal·les de platja o bosses ecològiques, d'una manera divertida però sobretot, gratuïta.

També com a novetat, per a cada dissabte, s'ha programat una cartellera de cinema d'estiu on trobem pel·lícules com Indiana Jones 4Piratas del Caribe 3Mamma Mia.

Obri el gimnàs de la mar

L'aeròbic és una de les activitats que més s'ha popularitzat al llarg d'aquestos anys que es venen organitzant les activitats d'estiu a la platja del poble. Ja siga per mantenir la línea o per divertir-se, són moltes les dones que cada dia  s'apropen a la Plaça Rosa dels Vents per a disfrutar de les sessions que ofereix Alicia, del gimnàs M3A.

Aquest estiu és podrà disfrutar del gimnàs a vora mar durant sis sessions setmanals, tres pel matí (dilluns, dimecres i divendres) i tres per la vesprada (dimarts, dijous i dissabte). "M'ho passe genial. Una oportunitat per a fer esport gratuït durant l'estiu, divertint-me amb altres veïnes de la mar", afirma Paqui Sanchis, una de les usuaries que no falta cap dia a la seua sessió de fitness.

La monitora de les sessions, Alicia Bosch, està molt contenta amb la resposta que s'ha donat a aquesta oferta, "Es plena de gent. En les sessions de matí les dones que venen són més majors i regulars. Per les vesprades són més joves i solen anar rodant, per lo que no venen tots els dies" .

Fins a finals d'agost estará obert aquest centre esportiu que té com a fons la mar de Puçol. Mai ve mal pegar-se un bon banyet després d'haver realitzat una hora d'intens esport.

Informa: Aitor Caballer

02 Juliol 2009
FaceBook  Twitter  

Altres