Estiu Voramar, Puçol 2009, torna a la platja per vacances

Estiu Voramar, Puçol 2009, torna a la platja per vacances

Amb la veda de l'estiu obert, torna Estiu Voramar. Un projecte que es va iniciar fa anys amb èxit i que enguany torna amb un calendari d'activitats replet de diversió, oci, esport, cultura, festa, cine i, sobretot, platja. Durant els mesos de juliol i agost, en la Plaça Rosa dels Vents com a escenari, hi haurà classes d'aeròbic gratuïtes pràcticament durant tots els dies de la setmana, en sessió matutina i vespertina.

Una altra activitat que vertebrarà Estiu Voramar és un Parc Infantil a càrrec de Nanoslandia, una empresa amb experiència en altres platges, durant les vesprades de juliol i agost. A més, un festival de bandes de música amb la participació de la Societat Musical dels Orriols de València i el CMI Santa Cecília de Puçol, un concert de percussió o una programació variada de cine tots els dissabtes dels dos mesos estiuencs per excel·lència per a tots els públics són altres dels plats forts per a este estiu.

Sense oblidar que tots els dijous de juliol i agost, s'instal·larà el ja tradicional mercat, que creix cada any, en el carrer Riu Xúquer, a partir de les sis de la vesprada.

També, els tallers mediambientals que es desenvoluparan a la mateixa arena de la platja oferiran un toc cultural i ecològic a un estiu carregat d'activitats per a tots els públics. De fet, la filosofia a l'hora de dissenyar esta programació s'ha dut a terme entre els departaments de Turisme, Cultura i Medi Ambient de l'Ajuntament de Puçol.

Daniel Sebastiá, Tècnic de Turisme, assenyala que a l'hora de programar el calendari d'activitats "l'objectiu ha sigut fer una animació turística, que Puçol es consolide com a destí turístic i garantisca bones activitats d'oci".

En la platja i per vacacions, torna Estiu Voramar. Com el torró per Nadal.

Descarrega't la programació completa en valencià

23 Juny 2009
FaceBook  Twitter  

Altres