El consultori mèdic de la platja ja disposa d’un nou emplaçament

El consultori mèdic de la platja ja disposa d’un nou emplaçament

Després de la polèmica suscitada pel Consultori Auxiliar Mèdic el darrer estiu, per estar situat als baixos de una finca, els veïns de la platja de Puçol ja disposen d’un nou centre d’atenció sanitària situat al carrer Marjals, darrer del futur Espai Voramar.

 

Si bé el nou Consultori Auxiliar està situat novament als baixos d'un bloc d'apartaments, aquesta vegada, la comunitat de veïns no ha posat cap problema.

Ubicat al carrer Marjals, cantó amb el carrer Timó, el consultori mèdic estarà obert des del 1 de juliol fins el 15 de setembre, tots els matins de 9'30 a 13h. A més del metge, el centre d'atenció sanitària compta amb una infermera de 11'30 a 13'30h.

La dependència mèdica atén les consultes més comunes de l'estiu, com són les picadures d'insectes o animals marins, conjuntivitis, caigudes o cremades. Així com també és recepten medicaments i s'atén a persones amb tractament anual: vacunes, cures...

Encara que no aparega a primera vista, el centre també disposa d'una rampa per a discapacitats a la que es pot accedir per la porta principal del bloc d'apartaments. A més a més compta amb aire condicionat que farà l'espera dels pacients menys pesada.

Els veïns que vulguen ser atesos hauran de demanar cita prèvia de 9 a 11 del matí al mateix centre, o cridant al telèfon: 96 211 14 076.

Informa: Aitor Caballer

 

16 Juny 2009
FaceBook  Twitter  

Altres