El 14 de febrer, celebra amb nosaltres un Sant Valentín inoblidable

Si compres des de l'1 al 10 de febrer en qualsevol dels més de cent comerços de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP), entres en el sorteig de 5 menús romàntics… per a gaudir a casa el 14 de febrer. La campanya, organitzada per l'Ajuntament de Puçol i ACEP només té un requisit: que gastes almenys 20 euros en el comerç triat… i no oblides que també pots realitzar les teues compres en la web www.puçolcomerç.es: el teu comerç de tota la vida, però comprant des de casa.

Fa ara un any, ACEP va haver d'interrompre els seus sortejos mensuals perquè començava la crisi de la COVID-19. Va ser una més de les mesures que han anat afectant a tots i especialment al xicotet i mitjà comerç local.

«Per suggeriment d'alguns membres de la directiva, hem posat en marxa una experiència pilot amb motiu de Sant Valentín», explica Gonzalo Alcàsser, president l'associació. «Deu dies per a realitzar compres en els comerços locals, bé de manera presencial o a través de la nostra nova web, un autèntic Marketplace en el qual pots trobar tot tipus de productes. I tots els que hagen comprat almenys vint euros entraran en el sorteig de cinc sopars romàntics».

Els sopars, per descomptat, seran preparats per bars i restaurants de Puçol, un sector especialment castigat en les últimes setmanes. Els guanyadors del sorteig només hauran de decidir quan passen a recollir-la… perquè, això sí, el sopar romàntic toca fer-ho a casa.

De l'1 al 10 el període de compres i el propi establiment pren nota de les dades de cada client. Això sí, hi ha un límit mínim, 20 euros, encara que pots comprar en tots els comerços que desitges i participar amb diferents establiments.

El dia 11 de febrer es realitza el sorteig. Entre els dies 12 i 13, els comerços que preparen els diferents sopars es posaran en contacte amb els guanyadors i acordaran la data de recollida del premi… «A més, hem pensat que al costat del menú hi haurà un xicotet detall per a arredonir el romanticisme de la vetlada», afig Gonzalo.

Els resultats es publicaran tant en les xarxes socials municipals, És Puçol, com en la web dels comerciants, on, per cert, també pots comprar des de casa i entrar igualment en el sorteig dels cinc sopars: www.puçolcomerç.es

Este primer sorteig de promoció del comerç local és una prova per a veure què tal funciona i marcar la línia a seguir en els pròxims mesos, perquè fins ara era habitual tindre sortejos del comerç local amb motiu de Sant Valentín, Dia del Pare, Dia de la Mare…una forma molt atractiva de fidelitzar clients.

Com resumeix el president de l'ACEP, «hem de reinventar-nos una vegada més i buscar fórmules per a arribar als veïns, no sols de Puçol, també dels pobles de la comarca, que ara tenen molt fàcil entrar en la nostra web, comprar tot tipus de productes i nosaltres li'ls portem a casa».

No ho oblides, este Sant Valentín, els comerciants de Puçol et conviden a un sopar inoblidable.

Informa: Sabín |Cartell: Sento Pascual

040-web-pucol-comerc

02 Febrer 2021
FaceBook  Twitter  

Altres