Este nadal, comprar en el comerç local és un regal

Després de la posada en marxa de la pàgina web del comerç local, arriba la nova aposta de l'Ajuntament de Puçol perquè els veïns pugueu comprar en els comerços de tota la vida amb un al·licient addicional: els dies 11 i 12 de desembre, adquirix els teus tiquets de 5 euros amb cadascun dels quals tindràs 10 euros en els comerços que formen part de l'ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol).

Així de simple: pots comprar fins a quatre tiquets, cadascun et costa 5 euros, però quan pagues amb ells en els comerços de l'ACEP el seu valor és de 10 euros per tiquet. Això sí, només pots comprar tiquets els dies 11 i 12 de desembre a la Casa de Cultura… i tens fins al 6 de gener per a gastar-los.

«Tenim clar que cal fer costat al comerç local, per este motiu hàgem posat en marxa la pàgina web per a comprar en els comerços de sempre, però sense eixir de casa», explica Elena Camarero, regidora de Comerç. «Però ara, en nadal, volem fer un regal tant als veïns com als comerços, per això hem creat esta campanya en la qual per cada cinc euros que tu gastes a Puçol, nosaltres et regalem altres cinc euros».

És una campanya per a reactivar el comerç local, però també perquè els veïns tingueu un al·licient extra que els anime a passejar pels comerços locals i efectuar les vostres compres nadalenques a Puçol, el nostre centre comercial.

En un any en què no hi ha hagut fira comercial i també s'han suspès altres propostes comercials en l'àmbit local (PuçoutletBlackFriday), la campanya de nadal és l'última oportunitat d'animar als veïns i també al petit i mitjà comerç de la població.

«L'ideal és que els tiquets els gasteu en comerços diferents, perquè així els veïns us animeu a recórrer els comerços locals, on tenim de tot», insistixMónicaNovejarque, secretària de l'associació de comerciants. «No cal que el pagament siga exacte, simplement és una ajuda a qualsevol compra que realitzeu des de l'11 de desembre fins al 6 de gener, però, això sí, cal gastar els diners en els més de cent comerços que formen part de l'ACEP».

A més, en tots els comerços podràs obtindre gratis les bosses reutilitzables de PuçolComerç (www.puçolcomerç.es), ideals per a portar les teues compres i per a recordar-te que, si no pots acudir a un comerç, no et preocupes, sempre pots comprar a través de la web des de casa, allí també tindràs un regal en la teua primera compra.

En definitiva: compra els teus tiquets a la Casa de Cultura, el dia 11 (de 16.30 a 20.00 hores) o el dia 12 de desembre (de 10.00 a 14.00 hores). Gasta'ls fins al 6 de gener. I gaudix d'un passeig nadalenc pel teu poble.

El que s'ha dit, comprar en el comerç local… és un regal.

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual | Vídeo: SergioMaestro

 

07 Desembre 2020
FaceBook  Twitter  

Altres