Estiu Voramar, una programació segura per a la teua platja de bandera

En l'última dècada, la platja de Puçol és sinònim de qualitat en l'aigua, l'arena i els serveis que oferix als veïns i turistes. D'això donen fe les banderes blava, Qualitur i Q de Qualitat Turística que onegen cada estiu en la plaça Rosa dels Vents. La situació sanitària actual ha obligat enguany a eliminar els actes de participació massiva, potenciar les mesures sanitàries a la platja i buscar seguretat com a objectiu principal.

Amb estes premisses, Puçol continua oferint Estiu Voramar, una programació d'activitats per als qui desitgen gaudir d'una platja de bandera… amb seguretat.

De l'1 de juliol i al 31 d'agost, activitats en l'espai cobert al Carrer Riu Xúquer, al costat de la plaça Rosa dels Vents. Este estiu, gaudix gratis de pilates, música, gimnàstica, tallers, ioga...

A les 9.30 hores: dilluns, pilates; dimecres, ioga i, divendres, gimnàstica funcional.

A les 20.00 hores, seran els dimarts, amb GAP —gluti, abdominal i cama— i els dijous, amb una classe de pilates amb bandes.

A partir del 2 de juliol, tots els dijous, mercat en el pàrquing municipal situat en la zona nord de la platja. Obert de 18 a 22 hores, aproximadament.

El 7 de juliol s'inaugura la Sala Blava, un nou local al costat de l'Oficina de Turisme, amb exposicions, xarrades i activitats relacionades amb el medi ambient. Obert de dimarts a divendres, de 17 a 20 hores; i els caps de setmana, de 10 a 14 hores.

El 18 de juliol, a mitjanit, castell de focs artificials en el camp de futbol situat al costat de la plaça Rosa dels Vents, a càrrec de la pirotècnica Reyes Martí.

El 8 d'agost, a les 19 hores, Taller de farolets per a tots els públics: coneix tècniques tradicionals valencianes per a la il·luminació i decoració amb fruites. En acabar, desfilada i exposició de fanals en els habitatges.

I, per descomptat, els serveis habituals: salvament i socorrisme, Oficina de Turisme, informació i recordatoris sobre les noves mesures de seguretat, dobles passarel·les sobre l'arena, quiosquets, neteja diària de l'arena… i el Centre de Salut a la platja, amb horari matinal.

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual | Fotos: SergioMaestro

336-playa-de-bandera

01 Juliol 2020
FaceBook  Twitter  

Altres