La Generalitat Valenciana destina 57 milions per als autònoms afectats pel coronavirus

A partir del dimecres, 8 d'abril, aquells autònoms de la Comunitat Valenciana que hagen suspès la seua activitat o hagen reduït la facturació en un 75% o més, poden sol·licitar les ajudes de la Generalitat Valenciana, dotades amb un total de 57 milions d'euros. El termini de presentació és important perquè es tindrà en compte a l'hora d'adjudicar les ajudes: com més prompte la sol·licites, millor.

Des del 8 d'abril, a les 9 hores, fins al 4 de maig està obert el termini perquè els autònoms valencians presenten la seua sol·licitud d'ajuda.

Esta ajuda és incompatible amb altres subvencions, ajudes o recursos per a la mateixa finalitat, excepte la prestació extraordinària de la Seguretat Social i bonificació de quotes a autònoms afectats per la Covid-19.

El criteri per a donar prioritat a les ajudes és la data de presentació amb tota la documentació completa i es mantindrà oberta la línia d'ajudes fins a esgotar el pressupost o, si això no succeïra, fins al 4 de maig.

Les ajudes tenen una dotació econòmica de 1.500 euros per a aquells autònoms que hagen suspès l'activitat i de 750 euros per als no han tancat.

El termini per a sol·licitar-les comença el dimecres 8 d'abril a les 9 hores, en la web de Labora, procediment EAUCOV 2020.

Més informació:

Diari Oficial de la Generalitat Valenciana

Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora – EAUCOV 2020)

Portal del Comerciant (vídeo informatiu)

Informa: Sabín Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

206-logo-labora-3

 

06 abril 2020
FaceBook  Twitter  

Altres