El Black Friday s'acosta després d'una Shopping Night amb bon ambient i millors ofertes

El passat 20 d'octubre es va celebrar tercera edició de la Shopping Night, una nit de compres amb ambient festiu en què establiments de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) van obrir fins a la mitjanit. L'esdeveniment va tindre molt bona acollida, per la qual cosa les expectatives són optimistes respecte a la pròxima data marcada en el calendari: el Black Friday, que tindrà lloc el divendres 24 de novembre i oferirà productes amb preus especials per a eixe dia.

«Els comerços que van participar estan inclús més contents que en l'edició anterior, va haver-hi molta afluència i bon ambient», valora Gonzalo Alcácer, president de l'ACEP. L'addició d'un bus turístic va ser un detall que «va agradar als assistents, amb l'avantatge que el seu recorregut passava sense complicacions per les zones en què es trobaven els locals partíceps; així que no molestava a ningú i, al mateix temps, aproximava a la gent als llocs de compra», relata. «Crec que va ser una idea molt divertida i curiosa perquè no s'havia vist mai una cosa així a Puçol».

Per als establiments que s'uneixen a aquesta cita, la Shopping Night «és una oportunitat per a oferir productes i preus en condicions que no es poden donar habitualment; ofertes molt agressives però, al mateix temps, en un ambient festiu», explica Gonzalo. Es tracta d'una ocasió excepcional en què els preus més baixos es presenten en un entorn on no falta música, beguda o aperitius.

El regidor de Comerç, Enric Esteve, agraeix «l'esforç i l'entusiasme per part de la junta directiva d'ACEP en l'organització de la Shopping Night 2017»; així mateix, felicita els seus membres perquè, «per les notícies que m'ha fet arribar tant ACEP com alguns comerços participants, el balanç ha sigut molt bo quant a vendes».

Enric també fa insistència en «l'èxit del Bus Shopping, que li ha donat un to més festiu a l'esdeveniment», segons assenyala. «Des de la Regidoria de Comerç continuem treballant per a aportar noves iniciatives que ajuden a donar suport el nostre comerç perquè a terme mitjà ocupe el lloc que li correspon en la nostra comarca».

No és l'únic esdeveniment comercial del municipi amb rebaixes. El divendres 24 de novembre serà el torn del Black Friday, un dia en què comerços que van participar en la Shopping Night –més «algun que es puge al carro», apunta el president de l'ACEP— oferiran descomptes dels seus productes en el seu horari habitual. Roba, electrònica, electrodomèstics… «No ens volem quedar fora», afegeix Gonzalo, conscienciat amb la importància del comerç a nivell local.

Per tercer any, l'ACEP està preparant i fent campanya de promoció de l'esdeveniment: «no podem abaixar-nos del tren una vegada en marxa; i, si el Black Friday se celebra en tot el món, tampoc faltarà a Puçol», reivindica el president. «La gent està pendent, crec que anirà a més. En principi, les expectatives són bones, i la il·lusió també».

Informa: Nicolás D’Opazo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

fotos facefotos face776-shopping-night-2

10 Novembre 2017
FaceBook  Twitter  

Altres