La fira d'oportunitats Puçoutlet, una nova aposta del comerç local per a fidelitzar clients

Als concursos mensuals, la fira del comerç al juny, la fira de nadal al mercat, els cursos formatius i la Shopping Night, enguany l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) suma un nou avantatge per als veïns: la primera fira d'oportunitats Puçoutlet, que se celebra el dissabte 16 de setembre en l'Espai Social La Barraca, de 10 a 20 hores, on podràs trobar tot tipus de roba, complements i productes fi de temporada amb descomptes mai abans vistos en la població.

Encara que l'obertura de portes per al públic es realitza a les 10 del matí i La Barraca romandrà oberta ininterrompudament fins les 8 de la vesprada del dissabte 16 de setembre, un dels moments àlgids de la jornada tindrà lloc a les 11.30 hores, amb l'acte d'inauguració oficial, en el que l'Associació de Discapacitats de Puçol (ADIS) rebrà dos donatius: un a càrrec dels festers i un altre per part d'ACEP.

No volíem una fira sense més, sinó mostrar als veïns que els xicotets i mitjans comerços també som sensibles als problemes de la població, d'ací que hàgem acordat entregar el 5% de la recaptació a l'associació de discapacitats”, apunta Gonzalo Alcácer, president de l’ACEP.

Esta primera fira d'oportunitats comptarà a més amb animació al llarg de les deu hores d'obertura, perquè els assistents i, sobretot, els acompanyants puguen disfrutar de la seua estada en La Barraca, una activitat que ja s'ha realitzat anteriorment en nadal en el mercat municipal i ha tingut gran acceptació entre els veïns.

L'associació de comerciants continua reinventant-se a si mateixa amb l'objectiu de recordar contínuament als veïns que Puçol és el teu centre comercial, el lloc on podeu adquirir de tot a bon preu i amb la garantia que suposa saber que el venedor està al costat, és el teu veí i atendrà els teus suggeriments en tot moment.

La fira de juny és un esdeveniment ja consolidat i els sortejos mensuals, sobretot en el primer semestre de l'any, han servit perquè els veïns s'acostumen a depositar el seu bitllet gratuït en les urnes distribuïdes pels més de cent comerços locals que pertanyen a l'associació”, recorda el president. “Però volem continuar creixent, per això l'any passat vam posar en marxa la Shopping Night, que tornarà esta tardor ja que va tindre gran acceptació, i enguany ens hem plantejat esta fira d'oportunitats. L'important és continuar oferint ofertes atractives als nostres veïns, perquè no obliden que en el comerç local poden trobar de tot”.

Recorda: el 16 de setembre, Puçoutlet: deu hores d'oportunitats a preus mai vistos.

Informa i fotos: Sabín |Cartell: Sento Pascual

666-feria-oportunidades-1

15 Setembre 2017
FaceBook  Twitter  

Altres