El “Black Friday” arriba a Puçol per fomentar el xicotet comerç local

El Black Friday aterra a Puçol el pròxim 25 de novembre, amb descomptes de tot tipus en tots aquells comerços locals que participen d'esta iniciativa. Durant l'horari d'obertura dels respectius comerços i bars, s'oferiran un conjunt d'ofertes, descomptes i promocions de què es podran beneficiar els clients que visiten estos establiments. Amb esta nova iniciativa es pretén fomentar la compra al xicotet comerç local.

La Campanya Black Friday 2016 és la primera que se celebra de manera conjunta al municipi de Puçol en ser gestionada des de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP). La mateixa associació col·labora amb els diferents comerços a través de la campanya comercial i de màrqueting per donar a conèixer d'una forma més uniforme i potent esta jornada a la localitat. Cadascun dels comerços d'ACEP que participen rebran un cartell imprès, la seua respectiva campanya publicitària a través de les xarxes socials, i un vídeo per promocionar el primer Black Friday de Puçol.

De forma independent, cadascun dels comerços aplicarà els descomptes, ofertes i promocions que considere necessaris durant el seu horari d'obertura del 25 de novembre. Des d’ACEP preveuen que més o menys un total de 80 comerços participen d'esta iniciativa que arriba amb força des dels Estats Units i que este any aterra a Puçol, després que durant anys ja ens hàgem beneficiat d'ella en grans superfícies. És el moment d'adaptar esta campanya de vendes a nivell local i de xicotet comerç.

El president d'ACEP, Gonzalo Alcácer, ha mostrat un gran entusiasme en esta iniciativa que pretén, igual que la Shopping Night, "recordar a la gent que compta amb un comerç en el seu propi poble que ofereix bons productes, amb grans descomptes i de la mà de molt bons professionals ".

Informa: Ruth Ruiz Orenga | Disseny cartell: Sento Pascual

884-comercios-abiertos-de-noche-4

14 Novembre 2016
FaceBook  Twitter  

Altres