La posta sanitària de la platja garantix fins al 31 d'agost un bany tranquil i segur

Amb un personal perfectament capacitat i amb tots els mitjans de rescat necessaris, la posta sanitària de la platja de Puçol proporciona les condicions necessàries perquè els veïns puguen disfrutar del bany de forma segura, de matí i vesprada, durant tot l'estiu. VADEPSA, l'empresa contractada,supervisa també la zona adaptada per al bany assistit amb un personal específic per a persones amb discapacitat.

El personal de la posta de salvament i socorrisme supervisa el bany tots els dies des de les 10.30 hores fins a les 19.30 hores (amb una interrupció en la zona adaptada per al bany assistit de 14.00 hores a 16.00 hores). Durant el mes de setembre, el servei es continuarà oferint els caps de setmana.

Els mitjans, que superen els mínims exigits pel Plec de Condicions Tècniques de Salvament i Socorrisme, compten amb un desfibril·lador semiautomàtic, un patró professional d'embarcacions, una moto d'aigua amb llitera i una ambulància, entre altres. “Una embarcació de sis metres d'eslora patrulla, a més, tota l'Horta Nord, incloent-hi, per descomptat, la platja de Puçol”, afig Sergio Catalá, director general de VADEPSA.

Sis socorristes en cada torn, distribuïts al llarg de la platja (alguns d'ells, amb cursos addicionals de salvament i socorrisme organitzats per Bandera Blava), garantixen la seguretat davant de qualsevol imprevist.

Ens dediquem a previndre i informar els usuaris de la platja perquè no ocórrega res”, explica Vicente Alegre, coordinador de VADEPSA: “Estem, també, en comunicació amb el servici de neteja de la platja i amb la Policia Municipal, així com amb l'Ajuntament, per si s'ha de resoldre algun assumpte important”.

Ésun servici molt complet, sobretot per a l'increment de gent que està vivint la platja de Puçol, que ha deixat de ser una platja local per a convertir-se, a l'estiu, en un punt de referència de les costes de la zona”, comenta Xavi Alcácer, regidor de Platja.

Informa: Irene Mollá | Fotos: Pau Díaz

618-puesto sanitario playa-3

25 Juliol 2016
FaceBook  Twitter  

Altres