Este nadal, divertix-te gratis en el mercat municipal, els comerços locals i l'Espai Jove

El passat any es va realitzar per primera vegada una campanya per a acostar el mercat tradicional a tots els veïns, coincidint amb el nadal. Enguany, els dies 19 i 26 de desembre, el mercat de tota la vida es transforma en un centre d'oci per a tota la família, amb animadors disfressats, personatges famosos, cercaviles… I perquè la festa siga completa, també els comerços d'ACEP i l'Espai Jove han programat diversió per a tots els públics.

El dissabte 19 de desembre, un grup d'animació, junt amb huit personatges de Disney i el mateix Pare Noel recorreran el mercat municipal per a fer-se fotos amb els més menuts i, de pas, arreplegar les seues peticions de regals per a estes festes.

La idea s'amplia el dissabte 26 amb unes cercaviles des de l'Avinguda València fins a l'edifici del mercat, on es muntarà un decorat perquè els pares i xiquets puguen fer-se fotos amb els únics pirates que compten amb legions de seguidors entre els més menuts: els Pirates del Carib.

“A la proposta, que se celebra ambdós dissabtes de 12 a 14 hores, es poden sumar tots els que ho desitgen i l'entrada és gratuïta”, destaca el regidor Juan Miguel Bayarri.

Ambdós activitats estan organitzades per l'ajuntament en col·laboració amb ACEP, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol, que també se suma a les festes nadalenques amb una àmplia campanya per a fidelitzar la presència dels veïns.

Tenim preparades sis vesprades amb animació en els carrers de la població, cada dia en una zona comercial. A més, enguany sortegem 1.500 euros en xecs-regal i ja estem distribuint els 4.000 calendaris de paret, amb imatges històriques del comerç en la població i també imatges del comerç actual, per a recordar que sempre estem ací, al peu del canó”, explica el president, Gonzalo Alcácer.

Finalment, també l'Espai Jove se suma a l'animació nadalenca amb una campanya de tres dies especialment pensats per a jóvens de 12 a 16 anys, sempre de 17.30 a 20.30 hores. I tots ells gratuïts, naturalment.

El dilluns 28, la guerra dels colors en la macrocarpa de paintball situada en l'aparcament de l'Espai Jove. Batalles, emboscades, estratègia i diversió en grup i també individual.

Els dies 29 i 30, Nadal Jove a l’Espai estrena les noves diversions permanents del local, que inclouen futbolí, ping-pong i jocs de Wii en pantalla gegant. Tu només has de portar als teus amics i els coordinadors ja s'ocupen d'organitzar tot tipus de tornejos.

Este nadal, Puçol, el teu centre comercial es convertix també en el teu espai favorit per a disfrutar en família… sense anar més lluny.

Informa: Sabín | Disseny cartells: Sento Pascual 

1060-nadal-jove-a-espai-1

17 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres