En Nadal, també Puçol és el teu centre comercial

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) torna a proposar una campanya innovadora en Nadal, sempre amb l'objectiu de mantindre satisfets i fidels als seus clients, els veïns de la població: animació en els carrers, sorteig de xecs-regal i repartiment de 4.000 calendaris són algunes de les propostes previstes perquè Puçol continue sent “el teu centre comercial”.

No és una carrera de velocitat, ni tampoc d'obstacles, encara que d'ambdós té un poc. Però si haguérem de buscar un símil esportiu al treball que estem realitzant des de l'associació amb els veïns, eixe seria sens dubte una marató popular”, sintetitza Gonzalo Alcácer, el president d'ACEP.

Tot l'any buscant idees perquè comerciants i veïns caminen junts, sense importar el tipus de producte, la grandària, l'antiguitat… tots compartint sortejos, concursos, fires, esdeveniments especials. En definitiva, disfrutant dels avantatges de comprar a Puçol, el teu centre comercial.

Després dels sortejos mensuals durant el primer semestre (Reis, Sant Valentí, Dia del Pare, Dia de la Mare), la fira comercial al juny, les col·laboracions en els actes de les festes al setembre i la innovadora shopping night a l'octubre, ara, al novembre, ja està en marxa la campanya de Nadal, amb diverses propostes simultànies.

Hem organitzat sis vesprades amb animació en els carrers de la població, cada dia en una zona comercial. A més, sortejarem 1.500 euros en xecs-regal i ja tenim dissenyats els 4.000 calendaris de paret, amb imatges històriques del comerç en la població i també imatges del comerç hui”.

Actuacions destinades a premiar la fidelitat, la visita als comerços locals, amb diversió per a tota la família i regals, fórmules de provada eficàcia, les mateixes receptes que apliquen les grans superfícies i més en estes dates en què el consum es dispara.

Però la shopping night ha suposat d'alguna forma un punt d'inflexió: la confirmació que les coses s'estan fent bé. Va haver-hi molt públic en els carrers, els 37 comerços que van obrir la nit del 23 d'octubre van acabar satisfets amb l'ambient i amb les vendes, i ja hi ha sol·licituds per a una nova nit del comerç obert abans del pròxim estiu.

Això demostra que estem tirant arrels en els veïns, que convertir el nostre poble en el nostre centre comercial és una idea que ja està arrelada i, en definitiva, que esta llarga carrera que estem disfrutant junts, veïns i comerços, ja està és un èxit”, finalitza Gonzalo.

Ara, en Nadal, ve l'autèntica prova de foc: un moment en què el comerç local ha de fer front a l'allau promocional de les grans superfícies… però els xicotets i mitjans comerços d'ACEP estan convençuts que els seus veïns seguiran fidels al treball ben fet, al tracte afectuós dels veïns, als bons preus, a les ofertes, a la comoditat de comprar a casa, a… Puçol, el teu centre comercial.

Informa: Sabín |Disseny cartell: Sento Pascual |Fotos: Sergio Maestro

968-gonzalo-alcacer-y-acep-5

30 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres