El 23 d'octubre, Shopping Night: no sols obrin els comerços fins a mitjanit, és una nova festa

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) prepara per al divendres 23 d'octubre una Shopping Night: no serà només una jornada en què els comerços locals òbriguen fins a mitjanit, amb ofertes i descomptes especials, sinó a més una festa per a tot el poble, amb un tren gratuït recorrent els carrers, actuacions musicals, espectacles a l'aire lliure, propostes personalitzades en cada comerç… Shopping Night, una altra forma de disfrutar de Puçol, el teu centre comercial.

La idea d'obrir a la nit els comerços, amb una oferta especial i única en cada local, va sorgir en 2009 als Estats Units, com a iniciativa de la revista Vogue per a la Fashion Week, la setmana de la moda.

I prompte es va estendre a tots els racons.

Puçol estrena el 23 d'octubre el seu pròpia Shopping Night, de 20 a 24 hores els comerços estaran oberts, però no sols amb els seus productes habituals, sinó amb altres alternatives de cara al públic i, per descomptat, amb uns preus especials només per a eixa nit.

No es tracta d'aconseguir una gran recaptació eixa nit, sinó de fer soroll i recordar a tots els veïns que els comerços locals seguixen tot l'any oberts”, explica Gonzalo Alcácer, president d'ACEP. “Tenim clar que per a atraure al públic cal oferir alguna cosa distint, però també que s'animen a comprar i per a això no hi ha res com un preu especial, una oferta, un descompte únic eixa nit”.

Ja està confirmat que hi haurà un tren que portarà als veïns entre distintes zones comercials: un fullet amb les parades permetrà que cada u s'organitze la seua ruta. També està confirmat que alguns comerços oferiran actuacions especials eixa nit: xarrades, tertúlies, demostracions de producte i molt més.

Inclús alguns s'han plantejat associar-se per a la nit del 23 d'octubre: alguns restaurants de la platja prepararan degustacions especials en comerços del nucli urbà, altres s'han plantejat tindre una xicoteta actuació en la seua botiga durant la nit…

Perquè la informació arribe a tot el món, cada comerç aporta 30 euros al pressupost de l'associació per a pagar els costos d'organització, encara que també l'Ajuntament de Puçol se suma amb el disseny de tota la campanya publicitària, un esforç conjunt més per a potenciar el comerç a nivell local, perquè el xicotet comerç dóna vida als barris, crea ocupació.

Una nova idea que se suma al projecte que ACEP i l'ajuntament compartixen des de fa anys: Puçol, el teu centre comercial.

I les idees continuen fluint. Ja ho deia el seu president, es tracta de fer soroll.

Informa i fotos: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

fotos face

746-asamblea-acep-5

 

05 Octubre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres