Puçol, entre mar i muntanya, turisme a l'estiu… i ara també a la primavera

Fins enguany, l'oferta turística de Puçol s'ha reduït a la temporada estival, sobretot en la platja. La major afluència de veïns, en especial gràcies a la Vereda Mangraners, ha donat peu a què enguany l'ajuntament instal·le a finals de març el mobiliari urbà en la platja i també en la zona dels paelleros de La Costera. Puçol, oferta turística en el mar i la muntanya, ara també a la primavera.

Per primera vegada des que Puçol té el passeig marítim i una platja amb les tres banderes més importants (Blau, Qualitur i Q de qualitat turística), l'ajuntament ha instal·lat el mobiliari urbà municipal perquè els veïns i turistes que acudisquen a la platja a principis d'abril, durant les vacacions de Pasqua, tinguen a la seua disposició tots els serveis necessaris per a disfrutar d'una platja de bandera.

Llavapeus, un tram de les passarel·les, papereres en l'arena i servicis oberts s'unixen a les instal·lacions permanents de papereres de recollida selectiva en el passeig marítim i jocs en l'arena, amb la qual cosa els visitants podran disfrutar més còmodament d'un dels grans al·licients turístics de Puçol, la platja.

Però hi ha els que preferixen la muntanya...

Per a ells també s'ha realitzat un esforç i la zona d'esplai de La Costera està a punt: paelleros preparats, contenidors en la zona d'accés i servicis oberts i degudament preparats per als que aposten per la muntanya en estes festes.

La platja, la Marjal dels Moros, el nucli urbà, el Paratge Natural Municipal La Costera i la possibilitat de passejar des del poble fins a la platja a peu o amb bici pel nou passeig al mar: la Vereda Mangraners. Una oferta variada perquè relaxar-se i disfrutar en vacacions siga més fàcil.

Puçol, entre mar i muntanya, no sols a l'estiu, ara també a la primavera.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

fotos hq

315-mobiliario-urbano-playa-3

04 abril 2015
FaceBook  Twitter  

Altres