Nieves Sierra guanya el sorteig del Dia del pare de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol

El dilluns 23 de març es va celebrar el sorteig organitzat per l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) amb motiu del Dia del pare. La guanyadora del viatge d'un cap de setmana per a dos adults i un menor al parc Warner de Madrid ha sigut Nieves Sierra Canet, que va segellar el seu bitllet en Comefruta, una xicoteta botiga en el carrer Sant Teresa.

ACEP continua apostant per fórmules que fidelitzen la compra dels veïns de Puçol en els comerços del seu poble, per a la qual cosa va començar organitzant una fira comercial a principis de juny i una campanya promocional en Nadal, però amb el temps ha anat augmentant les seues ofertes i propostes.

Des defa anys tenim en marxa la targeta ON, que permet descomptes i avantatges als usuaris, també la web de la targeta i distintes ofertes per Internet”, explica Gonzalo Alcácer, president de l'associació. “Però el que millor està funcionant són les campanyes mensuals centrades en alguna festivitat, a través de les quals organitzem un sorteig entre els veïns que han depositat el seu tiquet en les urnes que hi ha en més de cent comerços associats”.

La fórmula ha Donat lloc al sorteig de Reis, al del Dia dels enamorats, este mes és el Dia del pare, a principis de maig el Dia de la mare i, ja al juny, la fira comercial. Sortejos en què cada vegada és major el nombre de bitllets depositats en les urnes dels comerços locals: només per comprar els veïns tenen la possibilitat de guanyar compres gratis, viatges o lots de productes oferits per l'associació. 

La guanyadora del Dia del pare, curiosament, ha sigut una dona: Nieves Sierra Canet va depositar el tiquet guanyador en una botiga de fruites de les de tota la vida, i ara ha obtingut un viatge que pensa regalar a la seua filla i el seu nét, perquè disfruten en un cap de setmana en el parc Warner de Madrid.

Després de la telefonada “en directe” del president d'ACEP, Nieves va acudir a penes uns minuts després del sorteig a arreplegar el seu premi, moment en què va assegurar: “és la primera vegada que em toca un premi; però este és per comprar on cal comprar: ací, a Puçol, per això em sent especialment satisfeta d'un premi que espere que disfruten la meua filla i el meu nét”.

Informa i fotos: Sabín 

fotos facefotos hq274-sorteo-acep-del-dia-del-padre-1

24 Març 2015
FaceBook  Twitter  

Altres