El torró torna a casa per Nadal, els comerciants locals continuen ací tot l'any

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) despedix l'any amb diverses campanyes destinades a recordar als veïns que comprar en el poble només té avantatges: un preu semblant, més prop, sense haver de desplaçar-se, amb molts regals i sortejos… i amb la confiança de comprar en el centre comercial dels teus veïns: el teu propi poble. El torró torna a casa per Nadal, ACEP continua ací tot l'any.

I no hi ha millor forma de recordar als veïns que els xicotets i mitjans comerços seguixen al seu costat també en Nadal que oferint-los regals, detalls i alguna ajuda per a eixes compres que sempre es disparen en estes dates.

Cada un dels cent comerços d'ACEP regalarem bosses de ràfia als nostres clients, una forma de tirar una mà i de recordar que des de l'associació sempre estem a disposició dels nostres veïns. Repartirem cinc mil bosses, pel que esperem que hi haja per a tots”, explica Gonzalo Alcácer, president d'ACEP.

Però no és l'únic obsequi nadalenc, ja que entre les propostes noves, destaquen el sorteig de 10 xecs-regal de 100 euros cada u, un xec-regal de 500 euros, una cistella amb productes cedits pels comerços de Puçol i, com a complement, una nova decoració nadalenca en la porta de cada local, amb una banderola per a identificar al centenar de comerços de l'associació.

I és que als comerciants els agrada seguir la tradició, però si alguna cosa no funciona no dubten a canviar. Les habituals estores a l'entrada dels comerços enguany cedixen el seu lloc a unes banderoles que identifiquen cada comerç de l'associació.

A més, estem venut loteria de Nadal en tots els comerços i, per primera vegada, participarem en la cavalcada de Reis amb una carrossa que no sols llançarà confeti”, finalitza el president. “Tot això se suma a les nostres recents campanyes de promoció del comerç amb Facenord, el sorteig d'Halloween a través del nostre Facebook, l'ofrena de flors que vam fer en festes i la col·laboració amb la Ruta de la Tapa… Es tracta, en definitiva, de fer soroll i recordar als nostres veïns que seguim ací, al peu del canó”. 

Una àmplia campanya que l'associació pot assumir gràcies a la col·laboració de l'ajuntament, que recolza al xicotet i mitjà comerç local des de fa anys, encara que amb major intensitat des que ACEP funciona. Una sinergia que oferix resultats positius cada any.

Bon exemple d'esta sinergia és el treball conjunt per a acostar als veïns al mercat els dissabtes 13 i 20 de desembre”, explica el regidor de comerç José Mª Esteve. “Diversos comerços d'ACEP exposaran els seus productes estos dies en els llocs lliures del mercat, així els usuaris habituals podran descobrir nous productes del seu poble, mentres que els comerços podran arribar a un públic més ampli que els seus clients habituals”.

Este Nadal, compra en el teu comerç, compra en el teu poble.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

1073-banderola-comercios-1

30 Novembre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres