Juan López Robles guanya el sorteig del Dia del Pare organitzat per l'associació de comerciants

El dijous 20 de març, en presència de la directiva d'ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol) i del regidor de comerç, José Mª Esteve, la mà innocent de Magda Pérez va extraure el bitllet guanyador del sorteig del Dia del Pare, amb 600 euros en premis aportats per 15 comerços de la població. Juan López Robles ha sigut l'afortunat, amb un tiquet cunyat en l'administració de loteria Aucejo.

La campanya del Dia del Pare és la primera vegada que es realitza a Puçol i és una més de les apostes que està realitzant ACEP per a conscienciar els veïns que Puçol és el seu millor centre comercial, perquè oferix els mateixos servicis, al mateix preu, però amb la proximitat i el benefici que suposa poder contactar de forma quotidiana amb el comerciant per a resoldre qualsevol dubte o problema.

Per a participar en el sorteig del Dia del Pare no calia fer res, simplement comprar en qualsevol dels cent comerços de la població pertanyents a l'associació i omplir un bitllet amb les dades bàsiques (nom, cognoms i telèfon).

Entre tots els bitllets entregats en els distints comerços fins al 19 de març es va realitzar un sorteig el dijous 20, a les 19 hores, en la gestoria de la secretària d'ACEP, Mónica Novejarque. Finalment, Juan López Robles ha sigut el guanyador d'un aparador format per productes i servicis de 15 empreses associades, valorat en més de 600 euros.

Una vegada finalitzat el sorteig del Dia del Pare, hem començat a treballar en la campanya del Dia de la Mare”, explica Mónica. “El plantejament és semblant: només per comprar en qualsevol dels comerços d'ACEP reps un bitllet, omplis les dades i el deposites en l'urna d'eixe comerç, fins al dia 4 de maig”.

Una vegada arreplegades tots els bitllets, el 5 de maig es realitzarà el sorteig, que en este cas serà encara més abellidor, perquè són 28 els comerços que patrocinen este premi, aportant cada un un producte o servici que rebrà el guanyador del concurs.

Enguany no pots fallar a la teua cita amb el Dia de la Mare… i no oblides que per a triar el teu regal tens més de cent comerços a Puçol, el teu centre comercial.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

279-ganador-sorteo-acep-2

21 Març 2014
FaceBook  Twitter  

Altres