Els 31 premiats per tindre la Targeta ON arrepleguen el seu premi en la Casa de Cultura

El divendres 3 de gener s'ha fet entrega, en la sala d'exposicions de la Casa de Cultura, dels 30 premis de 100 euros i el creuer, tots ells dins de la campanya de Nadal de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP). El president Gonzalo Alcácer i els regidors Chimo Galcerá i José Mª Esteve han sigut els encarregats d'entregar els xecs-regal i el creuer.

Són trenta xecs de cent euros per a gastar en els comerços de Puçol i els afortunats no han hagut de comprar ni fer res, entraven en el sorteig només per tindre la Targeta ON, que, com ja sabeu, no té cap tipus de gasto però sí avantatges: descomptes, ofertes especials i sortejos com este”, explica el president d'ACEP, Gonzalo Alcácer.

La idea que han defés enguany els comerciants i l'ajuntament és donar molts més xecs, de menor quantitat, perquè el premi estiguera més repartit… encara que també hi ha hagut un premi gros, que ha correspost a Gemma María Piñol Torres, la guanyadora del creuer per a dos persones durant set dies.

Abans que res, des de la Regidoria de Comerç escoltem les propostes dels comerciants locals i anem junts en les distintes campanyes, ja siga la fira a la primavera o este sorteig de la campanya de Nadal”, assegura José Mª Esteve, regidor de comerç. “Uns premis tan repartits suposen un xicoteta espenta per a moltes economies domèstiques, sobretot de cara a Reis, d'ací que hàgem fet el sorteig el dia 2 i el repartiment dels premis hui, dia 3, perquè demà ja puguen gastar-lo en els comerços de Puçol”.

Junts, associació i ajuntament continuen treballant perquè el xicotet i mitjà comerç local oferisca fórmules atractives, que inviten els veïns a comprar en el seu poble, perquè a Puçol hi ha tot tipus de serveis, al mateix preu i amb el tracte personalitzat que oferixen els comerços locals.

Informa i fotos: Sabín 

mas-fotos facebook mas-fotos facebook

003-ganadora-crucero

05 Gener 2014
FaceBook  Twitter  

Altres