L'esperit de l'emprenedor: noves idees.

L'esperit de l'emprenedor: noves idees.

T'has proposat alguna vegada posar en funcionament algun projecte social? Els jóvens disposen de la suficient motivació, interés, capacitat o aptitud per a tindre idees clares a l'hora de generar riquesa i ocupació, d'ací deriva el terme d'emprenedor.

L'emprenedor ha de ser una persona plena d'il·lusions, energia, creativitat i confiança i en el que va d'any, l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de l'Ajuntament de Puçol, ha registrat un total de 49 assistències tècniques a projectes emprenedors, de les quals Cristina García és un exemple d'èxit.

Cristina ha cursat el grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFD) i, al finalitzar-ho, va tindre clar que volia construir el seu propi negoci. Per a això, va haver d'acudir  a l'Ajuntament de Puçol per a informar-se sobre tots els temes de Seguretat Social, Hisenda i totes aquelles llicències necessàries per a poder dur a terme la seua idea. Actualment treballa en el gimnàs Fintness for all a València com a entrenadora personal amb la condiciò d'autónoma i deu preocupar-se per conseguir nous clients per aquest centre deportiu. Tant ella com la resta dels emprenedors, viuen pendents de les possibles oportunitats per a innovar i crear nous aspectes que li permeten que la seua idea siga única i nova.

Els emprenedors viuen atents a les oportunitats, analitzant el mercat i estant atent a les noves tendències i gustos, per a això, compten amb el seu pròpia anàlisi per a diferenciar les verdaderes oportunitats de negoci.

En els últims tres anys, s'han fet un total de 163 suports tècnics a emprenedors des de l'Agència AFIC de Puçol, en matèries tan dispars com el pla de viabilitat, ajudes i subvencions, tràmits administratius, franquícies, maduració de la idea i consultes puntuals de qualsevol tipus. Alguns projectes han acabat en empreses vials i creadores d'ocupació, mentres altres s'han quedat en el camí, per dificultats d'accés al finançament.

Tots han tingut com a denominador comú la il·lusió i l'espenta d'emprenedor, que tant Cristina com la resta d'emprenedors són una figura clau per a anhelar la recuperació econòmica.

Informa: Beatriz Abad

751-Jvenes-emprendedores-4

 

24 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  

Altres