Si vols disfrutar de l'estiu, l'Oficina de Turisme és el punt ideal per a estar al tant de tot

Si vols disfrutar de l'estiu, l'Oficina de Turisme és el punt ideal per a estar al tant de tot

De l'1 de juliol al 31 d'agost, de dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 16.30 a 20.30 hores, l'Oficina de Turisme de la platja de Puçol, situada en l'Espai Voramar, està al teu servei per a atendre tots els dubtes i consultes que et permeten planificar les teues vacacions o els teus dies de platja de la forma que disfrutes al màxim del teu temps lliure.

Els encarregats de l'Oficina de Turisme de la platja de Puçol estan a disposició dels ciutadans, visitants o turistes que desitgen obtindre informació sobre Puçol, València capital o qualsevol destí de la Comunitat Valenciana.

A més, tenen a la seua disposició informació àmplia sobre activitats complementàries com a parcs temàtics i aquàtics, rutes amb bici... També oferixen informació sobre la xarxa de transport o sobre algun esdeveniment que siga d'interés, com poden ser les festes patronals, mercats medievals o fires de comerç. I per si no fóra poc, oferixen, a més, informació sobre els restaurants de menjar mediterràni de la platja de Puçol.

D'altra banda, presten el servici d'atenció ciutadana, en el qual reben queixes o suggeriments per a poder millorar qualsevol aspecte. L'Oficina de Turisme, una còmoda fórmula per a acostar Puçol i las seua contornada als ciutadans i visitants.

Informa: Victoria Sanchis

695-oficina-turismo-4

 

05 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  

Altres