L'1 i 2 de juny els comerços ixen al carrer: vine a disfrutar de tots els avantatges que t'oferixen per comprar a Puçol

L'1 i 2 de juny els comerços ixen al carrer: vine a disfrutar de tots els avantatges que t'oferixen per comprar a Puçol

Representants de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) i la Caixa Popular, junt amb el regidor de comerç, van presentar en la Casa de Cultura els cinc avantatges que obtenen els veïns si compren en el comerç local: la targeta de pagament ajornat sense interés, la targeta ON, la cartilla amb cupons de descompte, la fira comercial Puçol DeMostra i el tiquet descompte en la pròpia fira per a tots els socis.

Per a presentar la fira Puçol DeMostra, que se celebra l'1 i 2 de maig en l'avinguda Mancomunitat de Puçol i de la resta de novetats, ACEP va convocar una reunió el divendres 10 de maig, en la sala de banda de música de la Casa de Cultura. En la mesa estaven el president d'ACEP, Gonzalo Alcácer; la representant de Caixa Popular, Sandra Gómez; la secretària dels comerciants, Mónica Novejarque; i el regidor de comerç, José Mª Esteve.

Una cita dirigida fonamentalment als comerciants, encara que també es van acostar veïns que desitjaven conéixer de primera mà els cinc grans avantatges per les quals aposta l'associació tant per als comerços com per als veïns que realitzen les seues compres a Puçol.

En síntesi, enguany tenim dos grans novetats: el conveni amb Caixa Popular, que permet als veïns pagar en sis mesos sense interessos, alhora que els comerciants cobren de forma immediata, i la nova cartilla en què els socis de la targeta ON aniran apegant cupons de descompte que rebran per cada compra que realitzen en els més de cent comerços associats a ACEP i amb eixa cartilla podran obtindre descomptes en les seues compres”, explica Gonzalo Alcácer.

El conveni entre Caixa Popular i ACEP permet obtindre una targeta de compra gratuïtament i que continuarà sent gratuïta sempre, només realitzant una compra durant el primer any. “L'objectiu de la targeta és que els veïns no hagen d'eixir de Puçol per a realitzar les seues compres, perquè ací poden obtindre els mateixos pagaments ajornats sense interessos que oferixen altres superfícies”, subratlla Sandra Gómez. “Als comerciants els permet finançar les compres dels veïns, per tant és una ferramenta perquè el comerç local fidelitze clients”.

La targeta ON té com a cara més visible la pàgina web on setmana a setmana s'oferixen ofertes i descomptes especials per als socis de la targeta. Estos reben la informació gratuïtament per SMS i mail, i només han d'entrar en la web, imprimir-se el cupó amb l'oferta i disfrutar de grans descomptes.

Però també volíem un suport físic a la targeta ON, una cosa que siga més visible sobretot per a les persones majors, que no són usuàries habituals d'Internet”, explica Mónica Novejarque. “I eixe suport és una cartilla on es van apegant cupons de descompte per cada compra realitzada en els més de cent comerços de l'associació. Una vegada omplida, la cartilla es pot entregar en qualsevol comerç com a pagament o com a descompte per una nova compra”.

Una fórmula per a no oblidar el client de tota la vida, que sempre s'ha mantingut fidel al comerç local i que confia en les botigues del seu poble i en fórmules més tradicionals. És, en definitiva, un reconeixement a una gran part d'eixes 2.000 targetes ON ja existents, veïns que confien en els seus veïns i compren en el seu poble.

El quart avantatge és Puçol DeMostra, la fira comercial que se celebra l'1 i 2 de juny en l'avinguda de la Mancomunitat. Una trobada que enguany, a més, porta el 5é benefici: un descompte associat a tots els veïns que tinguen la targeta ON, ja que només de passar per l'estand de l'associació poden retirar un bo de descompte de dos euros per a gastar en qualsevol dels comerços durant la fira.

Enguany els comerços ixen al carrer. Ix a la seua trobada i disfruta de molts avantatges.

Ens veiem en la fira.

Informa: Sabín
Disseny cartell: Sento Pascual

508-programa-feria

27 Maig 2013
FaceBook  Twitter  

Altres