José Mª Esteve considera les noves propostes de la fira claus per a reactivar el comerç local

José Mª Esteve considera les noves propostes de la fira claus per a reactivar el comerç local

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) compta amb una nova directiva, que arriba amb noves propostes, entre elles els cupons descompte i el canvi d'ubicació de la fira comercial Puçol DeMostra. Tots estos canvis, en opinió del regidor de comerç, José Mª Esteve, “són positius per a reactivar l'interés dels veïns per comprar ací, junt amb sa casa, en el comerç local”.

L'acte de presentació de les novetats de Puçol DeMostra, celebrat en la Casa de Cultura, va comptar amb la presència del regidor de comerç, qui en la seua breu intervenció va aprofitar per a donar l'enhorabona a la nova junta directiva de l'associació encapçalada per Gonzalo Alcácer, directiva que, “com sempre que hi ha canvis, arriba carregada de noves idees per a donar un espenta al projecte”.

Per a José Mª Esteve el més important és que “hi hi haja ganes de treballar per un projecte que necessita la participació de tots”, en este cas ACEP, un col·lectiu clau per a aconseguir potenciar el comerç local, perquè “la competència de les grans superfícies és cada vegada major i per a aconseguir que els veïns compren en el comerç local necessiten crides d'atenció”.

El regidor destaca sobretot els nous avantatges per als usuaris, com els cupons descompte o la nova ubicació de la fira, més cèntrica i concentrada en l'avinguda Mancomunitat: “uns canvis que són positius per a reactivar l'interés dels veïns per comprar ací, junt amb sa casa, en el comerç local”.

Finalment, subratlla l'acte de presentació de la tercera Ruta de la Tapa dins de la programació de la fira, una activitat que ajuda no sols a atraure veïns el dissabte al matí a l'avinguda, sinó que també servix per a recordar que les iniciatives locals poden competir amb qualsevol campanya d'altres superfícies: “l'èxit de la ruta està fora de tot dubte i és una cosa creada ací, pels veïns de Puçol, per la qual cosa és un bon exemple que les coses ben fetes poden funcionar si es treballa amb ganes i amb sentit comú”.

L'1 i 2 de juny, els veïns de Puçol i tots aquells que vullguen acostar-se a l'avinguda Mancomunitat, tenen una cita amb la nova edició de la fira comercial Puçol DeMostra, dos dies i una nit carregats d'activitats, propostes i idees perquè no que no tingues cap dubte: comprar en els comerços del teu poble és molt, molt rendible.

Informa: Sabín

mas-fotos_facebook

574-esteve_con_comerciantes-2

27 Maig 2013
FaceBook  Twitter  

Altres